Szekeres Viktor

Itt a The Expanse új szezonjának első előzetese

Végre kiderült, mikor folytatódik a The Expanse.

Az amerikai Syfy csatorna még márciusban jelentette be, hogy berendelte a The Expanse című sorozata harmadik szezonját, amire annak ellenére került sor, hogy alig félmillióan követik figyelemmel odaát hétről hétre a zseniális szériát. Azonban a készítés eléggé elhúzódott, így csak mostanra derült ki, hogy az új évad április 11-én kerül bemutatásra. Szerencsére ezt rögtön egy előzetessel hozták tudtunkra.


Itthon sajnos még egy csatorna sem mutatta be, de a Netflix előfizetői számára itthonról is elérhetőek az eddigi részek, így aki valóban egy átgondolt, komoly és magas minőségű, tudományos fantasztikus történetre vágyik, annak érdemes esélyt adnia a The Expanse-nek, annak ellenére, hogy a Syfy-on megy. A széria egyéként James S.A. Corey hasonló című, kultikus regénysorozata alapján készül, az itthon is kapható könyvciklus első része Leviatán ébredése címmel jelent meg nálunk. A

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • a shot #6
    Azért az Altered Carbon ott van még, kicsit nagyobb költségvetéssel ;)
  • skorpio7 #5
    Nagyon várós, a rengeteg szuperhősös sorozat már a fülemen folyik ki. Ez az egyetlen vmire való igazi sci-fi amit nézni lehet szóval remélem, lesz több évad is még ennél.
  • ugh #4
    Az elso par resznel nekem se allt ossze valahogy.
    De adtam neki eselyt es egesz fasza kis sorozatta kupalodott.
    De abbol a azempontbol jo, hogy nem inditott erosen, hogy van / volt hova fokozni.
    A twd az ellenpelda.
    Az annyira erosen inditott, hogy csak laposodni tudott.
  • takacshenrik79 #3
    Nekem az első két évad tetszett, jöhet a harmadik!
  • Vanek úr #2
    Mások vagyunk. :)
    Nekem az első évad tetszett jobban, mert jobban bejön ez a nyomozós, lassanként feltárulnak a titkok, lassanként összeérnek a szálak típusú évad, mint a második. (Hasonlóan, mint a szökésnél, amikor az első évadban a tetkók felfedik a rejtélyeiket, és összeáll a kép.)
  • jkedzs #1
    1 évad, gagyi. teljesen szét van esve.
    2 évad, faszántos!
    3 évad, majd meglátjuk!

    a szaros syfy viszont levette a faszántos jeleneteket a jutubról a második évadból. illetve innen nem elérhető már... D: