Szekeres Viktor

Kevesebb részt kap a 3. évadra a Stranger Things

Csak nyolc részes lesz a Stranger Things új szezonja.

Áprilisban kezdődik meg a Stranger Things harmadik szezonjának forgatása, ami egyben azt is jelenti, hogy a sorozat folytatása jó eséllyel csak 2019-ben fog bekerülni a Netflix kínálatába. Bár a történetről és az új szereplőkről egyelőre még semmit sem lehet tudni, az már most kiderült, hogy a 9 részes második évad csak "anomália" volt, a harmadik szezon megint csak nyolc epizódot fog tartalmazni.

A korábbi interjúk alapján a készítők négy, esetleg öt szezonban gondolkodnak, ami persze még változhat, ráadásul nem azt jelenti, hogy tudnák, hogy mi lesz mondjuk a 4. évad története, pusztán azt, hogy akkorra kanyaríthatnak egy lezárást a szériának. Ez egyébként nem is annyira meglepő, hiszen a főszereplő gyerekek növekedése valamikor gátat kell, hogy szabjon az ebben a stílusban elmesélhető történeteknek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BrockSamson #4
    En orulok, ha egy sorozat sikeressege ellenere kevesebb reszt kap, mert igy tovabbra is bizhatunk benne, hogy a keszitok tenyleg annyi reszt keszitenek, amit a tortenet megkovetel. Nagyon sok sorozat azon bukik el, hogy egyszeruen nincs bennuk 12-16-22 resznyi tartalom es unalomba fulladnak.
  • Doge1234 #3
    :(((((
  • Okisz #2
    :(((
  • Jim Morrison #1
    :(