Szekeres Viktor

Körvonalazódik a Hasbro mozis univerzum

Manapság mindenki mozis univerzumokban gondolkodik.

A folytatások kora leáldozott a csökkenő bevételek miatt, a mozis univerzumoké pedig egyre inkább körvonalazódni kezd, hiszen az a cél, hogy a nézők ne rókabőrt, hanem épp ellenkezőleg, újabb és újabb történeteket lássanak az egyes epizódokban. A mozifilmes univerzumokkal persze csak az a gond, hogy hosszas tervezés előzi meg létrehozásukat, és egy bukás után mindent lehet kukázni. Legutóbb például a Transformers. Az utolsó lovag, valamint A múmia zakója dönthette be a franchise-ok köré szőtt terveket.

A Paramount a napokban beszélt először konkrétan a Hasbro mozis univerzumáról, a Hasbro filmes részlegével, az Allspark Pictures-szel létrehozott a Hasbro Cinematic Universe-ről, melyet az új G.I. Joe-epizód, valamint a Micronauts-film fog megalapozni, és később még olyan projektek bővíthetik, mint a Visionaries, a M.A.S.K., valamint a ROM: SpaceKnight.

Az új G.I. Joe-epizód premierjének dátuma, mint arról már beszámoltunk, 2020. március 27-e, amit fl évvel később, október 20-án fog követni a Micronauts, és 2021. október elsején egy Paramount/Hasbro eventfilm is bemutatásra kerül, de még nem árulták el, hogy micsoda. Ugyancsak Hasbro-film lesz, de valószínűleg nem része az univerzumnak a 2021. július 23-án érkezik Dungeons and Dragons-mozifilm.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    A Transformers szar volt, nincs rá mentség.
  • NEOreg3 #1
    hiányolom a Furby Movie-t, vagy az csak phase 2-ben lesz?