Szekeres Viktor

Elő-előzetest kapott az Ocean's 8

Kedden érkezik az Ocean's 8 első előzetese.

Hollywoodban az elmúlt években szokássá vált, hogy egyes sikerfilmek reklámja is reklámot kapjon. Ez azt jelenti, hogy a küszöbön lévő előzetes premierjének dátumát a stúdiók marketingesei egy afféle elő-előzetessel hirdetik, így generálva egy kis hype-ot a reklámnak, mely jó eséllyel ekképp jobban is fog teljesíteni. Persze efféle húzással általában csak a legnagyobb filmek élnek. És úgy tűnik, hogy az Ocean's 8-et a Warner Bros. stúdió nagynak szeretné látni.


A filmet az a Gary Ross rendezte, aki Az éhezők viadalát vitte sikerre, hogy aztán kiszálljon a sorozatból. Jó hír, hogy Ross komoly munkakapcsolatban van az Ocean's-trilógiát rendező Steven Soderbergh-gel, aki George Clooney-val együtt visszatért producerként, és a páros elég sokat dolgozott az Olivia Milch által leadott első forgatókönyv-vázlat fejlesztésén, hogy a végeredmény minél jobb legyen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #6
    A tréler alapján nem fenyeget az, hogy jó lesz. Nem mindha az Ocean's 12 vagy a 13 jó lett volna.
  • kalapos01 #2
    Nem változat, hanem önálló film, aminek nincs köze az eredetihez, sem a George Clooney-s feldolgozáshoz. Igen, nőkkel, de ez zavar téged? Ejha. Vagy a korábbi filmeknél is zavart, hogy csak férfiak voltak benne? Nem mindegy? A lényeg, hogy jó legyen.
  • ozimak #1
    Jól látom, hogy ez megint valami "átnőiesített" változat lesz??? (Ghost Busters) Ha jól emlékszem az eredeti Ocean's filmek (főként) férfi szereplőkből álltak... Vagy tévedek? :/