Szekeres Viktor

Történelmi mélységekben a The Walking Dead nézettsége

Hájp ide vagy oda, rém kevesen nézték a Walking Dead idei zárását.

Hiába nyírtak ki (végre) valakit a The Walking Dead népes szereplőgárdájából, mindez a nézőket nem nagyon indította be, hiszen a fináléra mindössze 2%-ot emelkedett a sorozat nézettsége az előző epizódhoz képest, ami egyben azt is jelenti, hogy a 8. évad mostani része az eddigi legalacsonyabb őszi finálé volt a sorozat történetében a 18 és 49 év közöttiek táborában.

A 7,88 millió néző és a kereskedelmi korcsoportban elért 3,36-os rating meglehetősen aggasztónak tűnik ahhoz képest, hogy tavaly még 17 milliót meghaladó volt a nézőszán és 8-as rating fölött is produkált a sorozat. A nézők nagy része egyébként a 7. évad kezdése után vándorolt el, de a mostani szezon során is elfogyott pár millió korábbi rajongó türelme, így most már végleg igaz, hogy csak a legvérmesebb fanatikusok tartanak ki a sorozat mellett, azok, akik szerint még mindig a legjobb dolog a tévében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • subotal #7
    A következő részben végig csak közeliket mutatnak mindenkiről epik zenére...
  • Montanosz #6
    ha normális sorozatot csinálnának nem olyat ahol egy epizodban összevissza ugrálnak időben és térben eddig sohanem látott szereplőkkel akkor többen néznék, de az hogy használati utasitás kell hozzá sokaknak nem jön be
  • BrockSamson #5
    Remenykedtem, hogy a Negan erkezesevel felgyorsulnak majd az esemenyek, es lesz egy jo kis porgos evad, amiben lerendezik az egeszet, ahogy a kepregenyben. Ehhez kepest meg mindig ugyanazzal a tortenetszallal szenvednek. Lenyegeben megolik a sajat sorozatukat.
  • scagnetti #4
    Szeretem a sorozatot,(ahogyan a képregényt is) de most már tényleg kell valami újítás, mert már nagyon lapos lett. Hiába a harcok, az egésznek valahogy nincs tétje. A kormányzónál nem sokat tököltek, viszonylag hamar lerendezték, de ez már nagyon vontatott, unalmas, és érdektelen.
    Az hogy most kiírtak egy szereplőt, ezen nem változtat sokat. Eddig se volt egy érdekes karakter. Még azért nézni fogom, mert remélem, most már a következő 8 rész nem arról fog szólni, hogy Negant legyakják. Némi változást talán majd a suttogók fognak hozni, de sokat már abból a storyból sem remélek.
  • Cyberdog #3
    Meg a tavalyi és a tavalyelőtti évadot. A 3. évadig néztem, utána már csak véletlen, mikor kapcsolgatom a TV-t és belebotlok valamelyik 4.5.6. 7.8. évados részébe. Akkor rászánom magam, hogy megnézzem... de kábé tart az első reklámig, mivel megállapítom, hogy még mindig nyavalyognak benne.
  • nortu30 #2
    Sajnos szimpla bandaháborúvá degradálódott a történet némi zombis körítéssel.
  • Ender Wiggin #1
    még kvázi nem nyírták ki.