Szekeres Viktor

Végre előzetest kapott a James Cameron-féle Alita: Battle Angel

Szóval ilyen lesz az Alita: Battle Angel.

A 20th Century Fox kiadta a James Cameron producerkedése mellett készített Alita: Battle Angel első előzetesét. A tervek szerint a Robert Rodriguez által rendezett filmet július 20-án fogják bemutatni, a története a japán Yukito Kishiro mangája alapján készülne, mely a 26. században játszódik, a főhőse pedig egy cyborglány, aki alig 15 évesnek néz ki és teljesen elvesztette az emlékezetét. Végül egy cyber-sebész talál rá, aki gondozásába veszi a gépet, aki mindössze halálosan hatékony harcművészeti képességeit tudja felidézni.


A film főszereplője Rosa Salazar lesz, mellette pedig olyan színészeket láthatunk még, mint Christoph Waltz), Keean Johnson. Jennifer Connelly, Mahershala Ali, Ed Skrein és Jackie Earle Haley. Salazart sokan Az útvesztő-sorozatból ismerhetik, a tévésorozatok rajongói pedig az elmúlt évek egyik legviccesebb sorozatából, a Man Seeking Womanből is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #9
    "...Macsó-women baromság..." Téged sem fognak magukhoz ölelni a nők. Már miért ne lehetne egy nő is belevaló?, erős és független jellem?

    Ahogy Cateran is említette, nem sokat konyítasz az animek-hez. Alita nem olyan amit matinéidőben vetítenének le, ha TV-re kerülne.

    Stílusát tekintve 'seinen' azaz 18-30 év közötti férfiaknak szól azaz fiatal felnőtteknek. Erősen korhatáros.

    A BAA mangája 91-ben jelent meg, majd idővel kibővítették az univerzumot, számos spin-off-l (és doujinshi-vel), majd 93-ban készült egy két részes OVA amelyet a Madhause készített el és az első 2 kötetet foglalja tulajdonképpen össze... és 2000-ben egy 3 perces special jött ki.
  • cateran #8
    Olyan szinten nem vagy kepben, hogy az egeszen lenyugozo :D Megkockaztatom, a Battle Angel Alita idosebb nalad...(gyk 27 eves)

    Nexus:Manga lelku? :D Hat az anime ugyan kisse regi mar es old-school a megvalositasa, de azert nem eppen gyerekmusor...(mondjuk 0:59 kornyeken...)

    Utoljára szerkesztette: cateran, 2017.12.12. 16:34:32
  • NEXUS6 #7
    Háááát, azért van egy spec Rodriguez-es íze a filmjeinek. Itt azt érzem, mintha pl. a Machete filmben Jessica Alba kapott volna egy számítógépes szemnagyobbítást oszt annyi. Etől ez már élőszereplős manga lelkű film lesz?

    Nem hiszem. Rodriguez ugyanis marhára nem emós módon néz az emberek lelkére, és ez sajna nem helyettesíthető egy belevaló mexikói chiquita-val.
  • kalapos01 #5
    Nem hiszem, hogy egy rendező csak egy valamihez értene. Csinált testrablós tinihorrort, vagy féltucat gyerekfilmet, egy nagyon stilizált képregényfilmet, darálós horrort is - nem egy elég jól sikerült.
  • cateran #4
    "Cameron's producer Jon Landau says, "I am sure you will get to see Battle Angel. It is one of my favourite stories, a great story about a young woman's journey to self-discovery. It is a film that begs the question: What does it mean to be human? Are you human if you have a heart, a brain or a soul? I look forward to giving the audience the film.""

    Kiraly..megcsinaljak az Alitat annak, aminek a GitS-nek kellett volna lennie....Nagy faszcimbalok ezek az amcsik....
  • NEXUS6 #3
    Az mindegy, szerintem Rodriguez a vicces latinos ökörködéshez ért, nem egy mangához. Szerinted mennyire lett volna siker az Alkonyat sorozat, az Alkonyattól pirkadatig stílusában a tinik között?
  • Inquisitor #2
    Jó 20 évvel öregebb sztori az Alita.
  • NEXUS6 #1
    Inkább egy Terror bolygó II kéne, nem ez az Ai remék.