Szekeres Viktor

Hollywood élőszereplős filmet készít minden idők legsikeresebb animéje alapján

Elkészülhet a Your Name feldolgozása.

J..J. Abrams és a Paramount Pictures elkezdett dolgozni Makoto Shinkai animéjének, a Your Name-nek az amerikai feldolgozásán, mely természetesen élőszereplős lenne - minderről a The Hollywood Reporter számolt be. A forgatókönyvet az Érkezés írója, Eric Heisserer jegyezné, aki előző munkájáért Oscar-jelölésben részesült. Mást egyelőre még nem nagyon lehet tudni a projektről.


A Your Name, amit Shinkai írt és rendezett, tavaly minden idők negyedik legsikeresebb japán filmjévé vált, az amerikai 5 milliós bevétel mellett nemzetközileg további 350 millió dollárt gyűjtött össze, aminél többet anime még nem teljesített. Jó hír, hogy a Your Name producere, Genki Kawamura az amerikai változat producerei között is ott lesz.

Shinkai, akinek munkájára elmondása szerint nagy hatással volt Hayao Miyazaki elmondta, hogy a filmet japán stábbal, egy honi médiumra tervezte, a japánok által preferált formában. Azonban az, hogy most Hollywood is megpróbálkozik a történettel, az olyan lehetőségeket tár fel, melyekkel eddig nem volt tisztában, így értelemszerűen nagy izgatottsággal tekint a feldolgozás elé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sir Cryalot #5
    túl hamar lankadt le a hangulat a topicban :DD
  • CRMessen #4
    Hát, Yagami, ha a végén nekem is be akartál szólni, akkor rácsesztél. A film, amiről beszéltem az In Your Eyes, egy 2014-es darab, és a story-ja is hasonló. Nem emlékeztem rá pontosan, de vettem a fáradságot, hogy rákeressek, és megosszam veled ezt a tudást. Ha nem láttad, a te bajod. Ha az alapján fröcsögsz, amit nem is láttál, az is.
  • Yagami #3
    Te mindig akkora eszetlen negatív baromságokat írsz, hogy az valami félelmetes :D A rajzmester megszólalt, aki gondolom csuklóból jobbat rittyent. És hogy miért nem ázsiaiak az arcvonások? Látszik, hogy fingod nincs a japán animé-kről (én nem vagyok otaku ugyan, de idióta sem) és, hogy miért így vannak ábrázolva.
    (Megsúgom: direkt (!) az európai kultúrára hajaznak ősidők óta, mivel nekik az a más)
    Tégy már egy szívességet te is a világnak, és szűnj már meg létezni :D Annyival szebb életünk lenne itt, nélkületek, suttyó, unintelligens (vagy ál-intelligens) rossz akaratú emberek nélkül. Viheted magaddal faszkalapos és butafatraktor barátodat is egész nyugodtan.
    Utoljára szerkesztette: Yagami, 2017.09.29. 10:54:24
  • CRMessen #2
    Ezt már megcsinálták élő szereplősen. Annyi maradt meg belőle, hogy a végén egy vasúti kocsira ugranak fel, és ott találkoznak.
  • Ender Wiggin #1
    ezek a ronda rajzok cseppet sem ázsia arcokat mutatnak, úgyhogy nyugodtan mehet a white washing tovább...