Szekeres Viktor

Magyarul is megnézhető A legsötétebb óra előzetese

Vajon milyen lesz Gary Oldman magyarul?

Nem lesz egyszerű visszaadnia a Gary Oldmant szinkronizáló színésznek az eredeti orgánumot, így nyilván saját magának kell megalkotnia Churchill karakterét, ami ugyancsak kemény feladat. Még nem biztos, hogy az alábbi magyar előzetes a hivatalos szereposztást mutatja, miképp az sem száz százalék, hogy az elhangzottak véglegesek (hiszen a szövegkörnyezet megismerésével egyes mondatok módosulhatnak), de talán a szinkronizált trailer alapján el tudjuk dönteni, hogy milyen nyelven érdekelhet minket a film.


Az itthon január 18-án mozikba kerülő A legsötétebb óra (The Darkest Hour) hivatalos szinopszisa a következő: "Néhány nappal azelőtt, hogy Nagy-Britannia miniszterelnöke lett, Winston Churchill élete egyik legmeghatározóbb próbatétele elé került: megfontoljon egy kidolgozott békeszerződést a náci Németországgal, vagy határozottan kiálljon, és harcoljon az elveiért, a nemzet szabadságáért.
A megállíthatatlan náci erők legázolták Nyugat-Európát, és az invázió veszélye a küszöbön állt; a közvélemény felkészületlen volt, a király szkeptikus, saját pártja pedig ellene szervezkedett. Churchill ilyen körülmények között nézett szembe legsötétebb órájával, lelkesítette fel a nemzetet, és próbálta megváltoztatni a történelem menetét."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!