Szekeres Viktor

Minden idők egyik legjobb startját produkálhatja a Star Wars 8

Az utolsó jedik kezdése Amerikában akár a 200 millió dollárt is elérheti.

Az első tracking jelentések alapján a Star Wars: Az utolsó jedik Amerikában 200 millió dolláros nyitóhétvégét fog produkálni. Decemberben ki fog derülni, hogy mennyire hitelt érdemlőek ezek a becslések, de ha a film valóban ennyivel fog nyitni, akkor ismét csak bebizonyosodik, hogy pusztán statisztika és segédadatok segítségével milyen jól fel lehet mérni az egyes filmek iránti nézői érdeklődést.

A The Hollywood Reporter arról számolt be, hogy bennfentesek mindenképp arra számítanak, hogy a Star Wars 8 erősebben fog nyitni, mint A szépség és a szörnyeteg, mely az év első felében 174,8 millió dollárt hozott három nap alatt. Ha összejön a filmnek a 200 millió, akkor azzal minden idők öt legjobban induló filmje közé kerülne hazájában. Az ébredő Erő pár éve 248 milliós startot produkált, a Jurassic World 209 milliósat, az első Avengers 207, míg a második 191 milliósat. A Zsivány Egyes 155 millió dollárt termelt nyitása alkalmával.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #6
    Há' nem t'om... Azért mégis csak egy koncentrált fotonnyalábról van szó. Többször is bebizonyosodott, hogy a penge érintése sem túl biztonságos... :)
  • Gerin #5
    A fénykardot a kristálya határoz meg. Luke kristálya blue adegan.
    Nem olyan erős hogy érintésre levágná a karját.
    Amúgy egy hétköznapi személy halálos sebet okozna magának.
    De a force sensitive személyek alap kiképzés nélkül sem tudnak.
    Mert a mozdulataikat az erő segíti. Bár ez a védekezési forma már nehezebben elsajátítható. Nehéz felismerni fél képről.
  • Zombee #4
    Ha Daisey Riley-re gondolsz, akkor tuti nem. Az előbb kipróbáltam, így nem érheti baj. Önmagában ez a kéztartás ugyanis eleve esélytelen,így semmit sem lehet megfogni, előbb töröd ki a saját karod, minthogy levágnád. :)
  • Cyberdog #3
    No igen... a helyes fegyverhasználatot nem oktatják a jedik-nek.
    Még egy sorkatona is megtanulja, hogy nem szabad fordítva fogni a fegyvert, mikor éppen lőni készül vele, mert még a végén lelövi a saját fejét... :)
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2017.11.26. 13:55:55
  • Ender Wiggin #2
    Az ostobenkó fejű, ha így tartana egy létező sugárpallost (mint a fenti képen), tutti, hogy levágná a saját kezét. Vicc az egész.
  • Zombee #1
    Jövő szombat!?