Szekeres Viktor

A Justice League-film még a Wonder Womannél is kevesebb bevételt hozott

Nem sokan hitték volna, hogy ennyire alulteljesít majd az Igazság Ligája.

Ismét csak azzal tudunk jönni, hogy miképp a Superman-filmnél jobban teljesített egy Supermant és Batman tartalmazó film, úgy logikus lett volna elvárni, hogy egy Batman, Superman, Wonder Woman-triót összehozó film, ha nem is lesz erősebb, mint a Batman v Superman, de legalább az önálló Wonder Womant lenyomja érdeklődés tekintetében. Azonban ez nem így történt.

Ennyit számítanak az előzmények, az, hogy a nézők miképp fogadták a korábbi DC-filmeket, s bizonyi kampány ide vagy oda, jó párat közülük nem lehetett meggyőzni arról, hogy moziban adjanak még egy esélyt Zack Snydernek és ennek a képregényes univerzumnak. Míg a Wonder Woman 103 millió dolláros nyitóhétvégével debütált, addig a Justice League-nek csak 96 milliós start jött össze, és még az is megtörténhet, hogy a film 250 milliós bevétel alatt zár (az ünnepek meg fogják dobni a számokat - azok nélkül 200 millió lenne csak), pedig Amerikában a Wonder Woman 412, a Batman v Superman 330, míg a Suicide Squad 325 millió dollárig jutott el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #9
    Jajj, miniszoknyában nem feltűnő? Ráadásul abban a korszakban, mikor a nők szinte semmit sem mutathattak magukból (amit visel épp alig több, mint az egyszál semmi).
    Akarja a halál pucéran látni, legszívesebb egyáltalán nem látnám ezt a rondaságot.
    Ja, szeret válogatni, hogy végül mindig ugyanazt a semmit viselje. A WW logós felső már a régi rajzokon is elég fémesen csillogott, úgyhogy valószínű az már akkor is mellvért lehetett.
    A filmekben azért nem akadályozza a mellvért az ugrálásban, mert az ugrálás CGI és semmi anatómikus nincs benne, vagy reális.
  • Shiwo #8
    valószínűleg érzi a hideget, de képes elviselni, akár extrém mértékben is, és a teste nem hül ki

    miért nem pucér ?
    - mert még feltűnőbb lenne, mint télen kabát nélkül
    - mert olyan szociális környezetben nőtt fel, ahol illendő a ruha viselete (gondolom te sem rohangálsz 1 szál semmibe nyáron az utcán, és nem a naptól való leégés miatt...)
    - mert a WW képregények és a filmek nem 18+ -os felnőtt filmek, bármennyire is szeretnéd pucéran látni
    - mert nőből van, és ugyanúgy szeret 600 ruha közt válogatni, mint az ember hölgyek

    miért visel páncélt ?
    - eredetileg nem is viselt, ez a filmes adalék.. Flash sem sima piros ruhában rohangál..
    - mert bár jól bírja a sérüléseket, nem sérthetetlen.. a WW filmben is megsérti egy golyó.. ezért is hárítja őket csuklópánttal (nem úgy, mint Superman, akinek a mellkasán pattognak le)
    - mert eleve egy harcias népből származik, ahol nem ismeretlen az olyan különleges, "mágikus" fegyverek megléte, amely könnyedén képes kibelezni (ahogy igazmondásra kényszerítő lasszó is van.. ), ergó egy mágikus páncél hasznos lehet

    amúgy a filmeket elnézve nem úgy tűnik, hogy a páncél különösebben akadályozná az ugrálásban...

    "Akiben ember DNS is van, az rohadt élet, hogy fázik!"
    - hát, elnézve az oroszokat, ukránokat, finneket, az ember néha kételkedik ezen kijelentésben.. apósom is találkozott már olyan ukránokkal, akik -5 fokban, kint a hóban bagóztak mezítláb, pólóban és rövid gatyában, nem dideregve, hanem vidáman röhögcsélve.. (én a a másik véglettel találkoztam, a 20 fokos irodában kabátban fagyoskodó szingapúrival.. gyanítom, hogy ő meg a 40 fokos nyári hőségben röhögne ki..)
  • Ender Wiggin #7
    És akkor miért nem tök meztelen? Nem zavarná az ugrálásban a páncél (jut eszembe, ha isten, meg sebezhetetlen, akkor minek a mellvért, hm?), és nem is kéne mindennap kimosni, hogy állandóan viselhesse...
    Ha WW anyja félisten, akkor ő kvázi negyedisten? Szerintem a 100%-os isten lehet az, aki nem fázik (de csak, ha nem emberalakban van éppen). Akiben ember DNS is van, az rohadt élet, hogy fázik! ;-)
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2017.11.22. 07:35:49
  • molnibalage83 #6
    A nem érzi a hideget és nem fázik között ordító difi van. A fájdalomérzet nélkül születő emberek nem véletlenül nem érik meg sokszor a felnőttkort sem...
  • Shiwo #5
    WW gyakorlatilag egy félisten (a film szerint, eredi sztori szerint az anyja az), akkorát ugrik, hogy azt van aki már repülésnek nézi, olyan gyors, hogy karkötővel hárítja a golyókat, autókat könnyedén dobáló ellenfelek pofonját épp csonttal megússza, miért zavarná hát eső, fagy vagy kánikula ?

    a hideg elviseléséhez még szuperhősnek se kell lenni.. annó spektrumon volt egy műsor, rendkívüli képességekkel bíró embereket mutattak be.. az egyik valami orosz villanyszerelő volt, akit egyszer megcsapott a nagyfesz, azóta (~ 20 - 30 éve) nem érzi a hideget.. a legnagyobb minuszokban, amikor már a többi orosz is kabátot vesz, ő egy szál ingbe vígan elvan.. fura mód még a megfázás, nátha is elkerüli.. ő is csak azért vesz kabátot, mert úgy nem bámulják egész nap az emberek, elvegyül a tömegben..
    Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2017.11.20. 17:30:56
  • bunny #4
    Wonder Woman teljesen jó volt, én roppant kellemesen csalódtam benne. Már persze a szuperhősös filmek mércéjével :)
  • Sequoyah #3
    Igy jar az, aki nagy csindrattaval akarja osszehozni a "jol ismert" karaktereket, de elfelejti elotte megismertetni ezeket a karaktereket.
    A Marvel epp azert lett sikeres, mert a fobb karaktereket alaposan bejaratta, es kulon-kulon mar megszerettuk Iron Mant, Captain Amerikat, Thort, Hulkot, es kozben jopar egyeb karaktert is alaposan megismerhettunk mar, es megszerettunk. Es ezek utan persze alig vartuk, hogy egyut lathassuk oket a vasznon.
    DC oldalrol csak Supermant mutattak be rendesen. Batman csak fel filmet kapott (bar o legalabb a multbol mar ismeros karakter), Wonder Woman pedig epphogy csak kijott es le se ulepedett meg. Kellett volna legalabb 1 rendes Ben Afflectes Batman film, bemutatni Aquamant eloszor, es eltolni ezt a filmet vagy 2 evvel legalabb.

    Igy messzirol nezve nekem ugy tunik, hogy a Marvel keszitoi valoban szeretik a Marvelt, es jo filmeket akarnak csinalni, mig a DC keszitoi inkabb csak a gyors sikert hajkurasszak mostmar gorcsosen.
  • Ender Wiggin #2
    ha fúj, ha esik, ww mindig félmeztelen? nagyon praktikus...
  • valenb #1
    Kár, mert tetszett a film. Remélem végül nyereséges lesz, és bátran jönnek a folytatások.