Szekeres Viktor

Elég sok scifi erőszakra kell számítanunk az új Star Wars-filmben

Megkapta amerikai korhatárát a Star Wars 8.

Az amerikai korhatár bizottság, az MPAA újabb adag filmet tekintett meg premier előtt, és hozta meg döntését azok besorolására vonatkozóan. Az egyik szóban forgó alkotás az új Csillagok háborúja-film, a Star Wars: Az utolsó jedik volt, mely megkapta a tipikus besorolást, a PG-13-as plecsnit. Ez azt jelenti, hogy a 13 éven aluliak is megnézhetik nagykorú felügyelete mellett.

Az MPAA ilyenkor mindig megindokolja a döntését. Ezúttal a bizottság a scifi-erőszakot tartalmazó akciójeleneteket (ez a nem evilági, földönkívüli létformákkal kapcsolatos "darálásra" vonatkozik, tehát nem emberek "bántására"), valamint az erőszakot emelte ki, viszont például Marvel-filmekkel ellentétben a "scifi-erőszakot" nem ítélték meg annyira intenzívnek, hogy ezt szerepeltessék a indoklásukban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #3
    Ahogy mondod. Az érdekes karaktereket kipurgálták, akiket meg meghagytak, hát azok meg önismereti válságon estek át. Amit a Disney csinált a SW univerzummal, arra már a Sintered jelzőt lehetne használni az Expanded helyett.
    Réges-régen, egy messzi-messzi Zsebgalaxisban.
  • Ender Wiggin #2
    gyakorlatilag minden régi, szerethető karakter jövőjét elbaszták. már bocsánat a kifejezését.
  • Relixo #1
    Aha persze...majd ordibál, meg vagdalkozik megint a kis dühöngő manó fejű "darth vader" utód... rage kid módban, hagyjuk már. Marhaság az egész a régihez sehol nincs ez. Gyerekeknek gyártott cgi baromság ez is mint manapság minden.