Szekeres Viktor

Itt a Legendás állatok és megfigyelésük 2 címe, valamint az első csoportképe

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald lesz a Legendás állatok folytatásának címe.

A Warner Bros. Pictures tegnap hivatalosan is bejelentette, hogy a Legendás állatok és megfigyelésük második részének címe Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald lesz. Azonban ennyivel nem elégedett meg a stúdió, hiszen kiadták a filmhez az első promóképet is, ami, mint az a lenti videón is látszik, még meg is elevenedik.


A tervek szerint a Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald a második rész lesz a J.K. Rowling művei alapján készített sorozatban, melyet öt epizódosra terveznek. A premierjére Amerikában november 16-án fog sor kerülni, a főszereplői pedig Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Jude Law és Johnny Depp lesznek.

A Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwaldot ismét csak David Yates rendezi J.K. Rowling forgatókönyve alapján. A feladat adott, fel kell érnie a filmnek az előzmény sikeréhez. A Fantastic Beasts and Where To Find Them 2016-ban 180 millió dolláros büdzsé mellett Amerikában 234 millió dollárt, míg Amerikán kívül 580 milliót hozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tinman #7
    Egyszerűen próbálom elmagyarázni, hogy még te is megértsd:

    Ha egy mozi 2018 november 16.-án debütál, te meg 2017 november 17.-én azt írod, hogy a premier november 16.-án lesz (évszám nélkül), akkor az értelmesebb olvasóban felmerülhet a gyanú, hogy lehet, hogy már 15.-én megírtad a cikket, csak belealudtál és most volt időd publikálni.

    Millió esetben megtörténik ugyanis, hogy a szerző nem aznap írja meg a cikkét amikor publikálja, hanem már napokkal korábban készen van! Sok helyen van időzített publikációra lehetőség, amikor a szerző feltölti az irományát az adott oldalra, beállítja az időzítőt és ha nem baxa el, akkor az pont akkor jelenik meg, amikor szeretné. Az olvasó viszont azt látja, hogy egyetlen nap eltérés van a fenti esetben a 2 dátum között és semmit nem tud arról, hogy az író vajon belealudt-e vagy sem. 1 év és 1 nap volt a difi. Ezért az értelmesebb fajta firkász ilyenkor odateszi, hogy "jövőre", vagy odateszi, hogy 2018-ban.

    Nem mellesleg 1 évvel korábban megmondani, hogy pontosan 1 év múlva debütál egy film premierje, az nem kicsit fasság, még akkor se ha a külföldi oldal, ahonnan másolsz, ezt írja. Millió +1 ok miatt csúszhat, nem egyszer fordult már elő, így szerencsésebb a "jövő novemberben" kifejezés használata.

    Szívesen.
  • cateran #6
    Ugy mosdatod a SG-s iszonyat alacsony szintu "cikkirokat" mintha 1 lennel kozuluk..Akkor inkabb a cikkekben zsonglorkodj, ne a kommentekben...Amugy valoban kellene evszam, marmint ha ertenetek valamit is az ujsagirashoz....
  • zetortraktor #5
    ja, az viszont érdekes kérdés, hogy amikor ezt írtad

    "Melyik évben? Mert a cikked 17.-én publikáltad..."

    1. melyik évszámok kapcsán vívódtál? 2018 és 2019? vagy szóba kött az is, hogy "hmm, vajon 2020-ban lesz, ha nincs odaírva, hogy 2020, hmm, hmm"?
    2. a cikk megjelenésének dátumának mi köze van bármihez is?
  • zetortraktor #4
    Most ennyire megzavart a válaszom? Ezt nem tudom értelmezni.

    Szerintem a megoldás az, hogy mindenkinek más az értelmi szintje. Ezt neked okoz nehézséget értelmezni, másban viszont lehet, hogy te bizonyulnál értelmesebbnek. Oké, csak vicceltem, nyilván nem így van, mert azért a dátumok értelmezése elég egy pont nullás tudás.

    De abban egyetértek, hogy minden netes írást a "gyengébbek kedvéért"-elv szellemében érdemes megfogalamazni, mert óhatatlan, hogy alacsonyabbra belőttek is olvassák.
  • Tinman #3
    Első körben érdemes lenne megtanulni cikket írni.

    A megjelenés évét (vagy legalább annyit, hogy "jövőre") illik beletenni, főleg ha u.a. a hónapban fosod a világba az irományod, ráadásul 1 nappal az említett dátum után.
  • zetortraktor #2
    És mivel akkor lett publikálva, ezért elég hülye a kérdés.
  • Tinman #1
    "A premierjére Amerikában november 16-án fog sor kerülni"

    Melyik évben? Mert a cikked 17.-én publikáltad...