Szekeres Viktor

Így fog kinézni Samuel L. Jackson a Sebezhetetlen 2-ben

Szuper lesifotó érkezett a Sebezhetetlen 2 forgatásáról.

A Daily Mail-nek köszönhetően megnézhetjük, hogy milyen kinézetet álmodtak meg a Samuel L. Jackson által alakított Elijah Price-ben a Sebezhetetlen folytatására - a lenti kép mellett még akadnak továbbiak is a lap oldalán. Mint arról már beszámoltunk, a Sebezhetetlen 2 címe Glass, azaz Üveg lesz, és 2019. január 18-ára tűzték ki az amerikai premiert

A rendező, M. Night Shyamalan korábban azt is megerősítette, hogy a Glassban szerepelni fog Bruce Willis, mint David Dunn, valamint James McAvoy, mint Kevin Wendell Crumb (és a többi személyisége), Anya Taylor-Joy, mint Casey. A film a Széttörve befejezése után fog játszódni, amikor is Dunn üldözőbe veszi Crumb szuperember lényét a Fenevadat, miközben Price a háttérből mozgatja a szálakat.

A Bruce Willis és Samuel L. Jackson főszereplésével készített film 2000-ben nem bizonyult kirobbanó sikernek, de így is nagyon jól termelt: Amerikában 95, a világ többi részén pedig 153 millió dolláros bevételt termelt. És az, hogy a rendező jó úton jár mostanság, remekül jelzi az a tény, hogy új rendezése, a Széttörve is nagy siker. Hazájában 138 millió dollárt hozott, Amerikán kívül pedig további 137 milliót.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!