Szekeres Viktor

Az első kép az új Steven Spielberg-filmből

Előzetes még sehol, de képünk már van a The Posthoz.

Mint ismeretes, Steven Spielberg új filmje a The Post lesz, amint a 20th Century Fox december 22-én mutat be az amerikai mozikban, nyilván azzal a céllal, hogy a díjszezon egyik prominens résztvevője legyen. A Pentagon-iratokról szóló filmnek Tom Hanks és Meryl Streep a főszereplője, de még Sarah Paulson, Bob Odenkirk, Bradley Whitford, Alison Brie, Matthew Rhys, Carrie Coon, Jesse Plemons, David Cross, Bruce Greenwood, Tracy Letts, Michael Stuhlbarg és Zach Woods is játszik benne.

Az 1971-ben játszódó, a szabad sajtóról szóló történet forgatókönyvét egy újonc, Liz Hannah szkriptje alapján készíti el a világhírű rendező. Ez lesz egyébként az ötödik alkalom, hogy Spielberg együtt dolgozik Hanksszel, korábban a Ryan közlegény megmentésében, a Kapj el, ha tudszban, a Terminálban és a Kémek hídjában kooperáltak. Streep még nem szerepelt a vásznon Spielberg-filmben, bár az AI - Mesterséges értelemben szinkronhang volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #3
    Tényleg, A kémek hídja ő volt, az mekkora film! Zseniális volt.

    "olyan fantasztikus filmeket csinált mint: Világok harca, Terminál, Különvélemény, "

    Értem az iróniát, ezen nagyot röhögtem. A Terminál cuki, de hogy fantasztikus? A VH és a KV viszont tényleg elég gagyi.
  • Ender Wiggin #2
    Én a mÜnchent vagy 5x láttam. Azt nem sorolnám a rossz filmjei közé (a Világok Harca, a Terminál és az MI viszont szarok). De a többivel egyetértek. Mikor egy rendező sok filmet csinál, óhatatlanul ingadozik a színvonal. Nincs ebben semmi különös. Rosszabb, mikor valaki keveset forgat és azok között többségben van a nézhetetlen...
  • Seven44 #1
    Mi történt Spielberggel? Egyik pocsék filmet készíti a másik után. Az elmúlt 10 évben ilyeneket láthattunk tőle mint: A barátságos óriás, Kémek hídja, Lincoln, Hadak útján, Tintin kalandjai, München. Egytől egyik mindnél előre tudható volt hogy nem lesznek kíváncsiak rá különösebben a nézők.
    Mit remél most ettől a Pentagon titkai féle történettől? Ez már most elkönyvelhető hogy csak az emberek egy rétegét fogja érdekelni és annak is a zöme amerikai lesz. A neve ma már nem garancia. Hol vannak azok az idők amikor olyan fantasztikus filmeket csinált mint: Világok harca, Terminál, Különvélemény, A. I. Mesterséges értelem, Ryan közlegény megmentése, Jurassic Park, Hook és még sorolhatnánk. Mára már megfáradt lett szerintem és inkább olyan filmeket készít amiket több éve meg akart filmesíteni függetlenül attól hogy sikeres lesz vagy sem.
    Utoljára szerkesztette: Seven44, 2017.11.01. 23:19:43