Szekeres Viktor

Új gigavetélkedőt zsákolt be az RTL Klub, 100 millió a főnyeremény

A fal címmel érkezik vetélkedő az RTL Klubra.

Magyarországon elsőként (és minden bizonnyal egyedüliként) az RTL Klub mutatja be A Fal (The Wall) című vetélkedőt, amely eddig az Egyesült Államokban, Franciaországban, Spanyolországban és Németországban volt látható. Az amerikai formátum alapján készített játék műsorvezetője Sebestyén Balázs lesz.

A csatorna közleménye szerint "A Fal tele van feszült pillanatokkal, hiszen a jó válaszokért cserébe annyi pénzt lehet nyerni, ami örökre megváltoztatja a versenyző életét. Nemcsak a helyes választ kell tudni: nem kevés szerencse és jól működő stratégia is kell ahhoz, hogy a két főből álló csapat megküzdjön a hatalmas fallal. Az izgalom és az érzelmek is a tetőfokára hágnak, amikor a labdák nekiindulnak A Fal útvesztőjében, és elképesztő nyereményt vagy óriási veszteséget hoznak."

A 100 millió forintos főnyereménnyel bíró gameshow a pacsinkó nevű játék óriás változata, egy hatalmas, függőleges játéktáblán kell labdákat legurítani, és annyit nyerhetnek a játékosok, amilyen rekeszbe pattannak a labdák az akadályokkal tűzdelt pályán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!