Szekeres Viktor

Komoly változás a Barátok köztben

Más fogja tovább kormányozni a legnézettebb magyar szappanoperát.

Rozgonyi Ádám távozik a Barátok közt sorozat kreatív produceri posztjából. Munkáját megbízott kreatív producerként Szerencsés Gabriella veszi át, aki 15 éve a sorozat egyik rendezője. Rozgonyi két és fél év után átadja a stafétát, mivel a jövőben elsősorban az egyetemi munkáira, valamint saját filmterveire szeretne koncentrálni. A szakember, aki pályája során számos sikeres tévésorozat írói, rendezői munkáit végezte, 2015-ben, Kalamár Tamás producer távozása után vette át a Barátok közt kreatív feladatait.

Szerencsés július végén, a stáb pihenése után áll munkába. A veterán Barátok köztös szép karriert futott be a sorozat stábjában, hiszen kezdetben vágóként dolgozott, csak ezt követően lett rendező. A csatorna a közleményében azzal indokolta választását, hogy ő "komoly helyismerettel rendelkezik, valamint az évek során bizonyította kreativitását és tehetségét". A véglegesítéséről azonban csak később fognak dönteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • morguldae #1
    Komoly változás? Akkor, lehet lesznek majd benne zombik is meg vámpírok is. Barta Zsolt élőhalottként tér vissza.... Magdi anyusról meg kiderül nem is halt meg mert ő egy örökéltű vámpír.... És ismét feltűnik a sorozatban, Miki elhunyt testvérével egyetembe.... Vagy egyszerűen semmi lényegi változás nem lesz csak a cikk címe túlzó!-mint a legtöbbé....