Szekeres Viktor

Megvan a Wonder Woman 2 rendezője

Nincs meglepetés, már ami a Wonder Woman 2 rendezőjének személyét illeti.

A Warner stúdiónak némi tárgyalást követően sikerült leszerződnie Patty Jenkinsszel, így a Wonder Woman rendezője fogja dirigálni a film folytatását is. Ez nyilván nem okoz nagy meglepetést, eddig csak azért nem lehetett biztosra venni, mert a gázsi nagyságában való megegyezés mindig kétesélyessé teszi a dolgot.

Eredetileg egyébként Michelle McLaren rendezte volna a Wonder Womant, de ő a kezdeti megegyezés után távozott a Warner DC-s képregény-filmjének rendezői székéből - a felek kreatív nézeteltérésekre hivatkoztak. Jenkins első filmje a 2003-as A rém volt, melyért Charlize Theron Oscar-díjat kapott, majd ezt követően pár tévés epizódot rendezett olyan sorozatokból, mint a Gyilkosság, a Törtetők vagy Az ítélet: család. Egyébként az sem sokon múlott, hogy a rendező a Marvelnek dolgozzon, hiszen egy ideig úgy volt, hogy ő rendezi a Thor: Sötét világot, csak éppen "kreatív nézetkülönbségekre" (mi másra?) hivatkozva kénytelen volt passzolni a feladatot

Az, hogy lesz második epizód, szintén nem meglepő, hiszen a Wonder Woman Amerikában már minden idők ötödik legsikeresebb szuperhős filmjének számít, mindössze olyan alkotások előzik, melyek rendelkeztek valamiféle előzménnyel: a két Bosszúállók-epizód, valamint a két A sötét lovag-film Christopher Nolantől. Természetesen a WW nem csak Amerikában sikeres (410 millió dolláros bevétel eddig), hanem világszerte is. Amerikán kívül eddig 406 millió dollár folyt be a vetítésekről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!