Szekeres Viktor

Új sorozatot készített a TV2

A TV2 új napi sorozattal támad.

Új napi sorozat (szappanopera?) kerül bemutatásra a TV2 csatornáin, azonban nem az országos lefedettségű anyaadón, hanem csak az egyik kábeles kistestvéren, a SuperTV2-n. A minden hétköznap jelentkező széria címe Csajok, pasik, Balaton lesz, augusztus 28-án indul, s benne a szereplők "kihozzák a maximumot a nyárból, keresik a szerelmet és a kalandokat, buliznak kifulladásig és persze a balhé sem kerüli el őket."


A fiatalos szappan, ami több, egymástól különálló történetet dolgoz fel hétfőtől péntekig 21 órától látható a csatornán. A TV2 a következő kvázi-szinopszis osztotta meg a sajtóval - ha valakinek nem lenne elég a fenti előzetes: "Három jóképű, fiatal srác, Zoli, Dorián és Kristóf lakóbusszal portyázik a parton. A sármos Gábor és kamaszlánya, Laura a rájuk örökül hagyott panzió kétes ügyeit igyekszik rendbe tenni. Kata és barátnője csak pihenni jönnének, ám egyik spontán buliból a másikba keverednek és csak úgy vonzzák a férfitekinteteket."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Andrevv #5
    Abban igazad van, hogy a kereskedelmi csatornákon és a mozikban is nagyítóval kell keresni a nézhető műsorokat. Valóban túl sok az erőszak és túl szexuális tartalmúak. Ez nem helyes. Az emberek befolyásolhatóak, filmekkel, reklámokkal, propagandával. Ha már politizálunk is, miért olyan nagy még mindig a Fidesz támogatottsága? Mert Magyarország jobban teljesít, állítsuk meg Brüsszelt és a mocsok Sorost, nem azért mert az emberek őket látják jónak, hanem mert azt mondják nekik. Nekem nem kell senki, aki megmondja mi a helyes és mi nem. A mai fiatalság amit leművel, nem hiszem, hogy ösztönből teszi. 30 éve még nem így mentek a dolgok. Talán azért mert nem volt amit ellesni a TV-ből? Vagy vajon miért? Manapság már sokkal nehezebb rendes barátnőt vagy barátot találni akinek nem csak a bulizás meg a szex jelenti az életet. Biztos ez is egy fajta természetes evolúció…
    Na és ott vannak a gyerekek azzal a sok brutális játékkal, erre nehéz szavakat találni, felfoghatatlan mivé válik a világ a gyerekeknek, egy katonai vagy bűnözői kiképzőtáborra? De miért van erre szükség? Már csak ez szórakoztatja a gyerekeket? A bűnözés meg gyilkolás? A szülőket meg nem érdekli?
    Mi olyan hülyeség, marhaság abban amit írok? Te persze amit írsz, az teljesen normális? Már ne haragudj, de borzasztó személyiség lehetsz ilyen dumával. A mai társadalomban biztos népszerű ember lehetsz, pont beleillesz...
  • zetortraktor #4
    (Ja, még véletlenül sem azt mondom, hogy ez nem lesz szar. Nyilván az lesz. De ennyit, nem több. Egy szar, sőt, lehet, hogy nagyon szar sorozat senkiből nem kell, hogy kiöljön semmit, és az is biztos, hogy nem ez a fiataloknak szóló sorozat csesz el egy társadalmat. Vagy, akit elcseszhetne, azt már rég elcseszett más. Aki gyilkos lesz a GTA miatt, az már rég el volt cseszve, azt más is triggerelte volna.
  • zetortraktor #3
    Ajajj, megjöttek a "számítógépes játékok gyilkost csinálnak a gyerekekből"-jogvédők. Hogy lehet ennyire prűd valaki? Csak azért, mert a tévében mutatnak pár fiatalt, akik azt csinálják, amit a fiatalok? Mert... JÉZUSOM! jól érzik magukat, vagy éppen ISTENEM, MENTS MEG! szexelnek? Ti ehelyett mit csináltatok? A KDNP-tagsági váltottátok ki és Harrach Péter előtt térdepeltetek?

    Hát, aki ilyen hülyeségeket képes írni, azt már nem kell elcseszni, az már el van cseszve.

    De félretéve a karót nyelt seggfejeket. Honnan jön ez az egész marhaság? Attól, hogy valaki nem erkölcsös dolgokat néz (mármint bulit és szexet, ha jól látom - FÚÚÚÚÚJ!), miért lesz hirtelen erkölcstelen? Tele van lövöldözős, gyilkolós filmekkel a mozi, özönvérrel, mindenféle erőszakos filmet imádunk, sorozatgyilkosokról szóló sorozatokat istenítünk, kábszeres sztorikat élvezünk. És mégsem leszünk gyilkosok vagy kábszeresek, de még rossz emberek sem.

    Bazmeg, ez nagyon súlyos két tuskó.
  • Andrevv #2
    Egy újabb szennyműsor. Minden áron ki kell ölni a fiatalokból az erkölcsöt, azt a keveset is ami maradt. Olyan egy elcseszett társadalom lesz itt pár évtized múlva, hogy azt elképzelni se merem.
  • Aldo Moro #1
    Orrba szájba Budapest tv2 módra, avagy hogyan kurválkodjuk ezúttal a Balatonon.