Szekeres Viktor

Nem megszokott vetélkedőt indít a TV2

A TV2 ismét celebeknek fog milliókat adni.

Az új TV2-vetélkedőben a csatorna ismét celebeknek adja meg a lehetőséget, hogy nyerjenek, minden bizonnyal azért, mert a nézők is szívesebben néznek ismerős arcokat, mint vadidegeneket. A Pénzt vagy éveket, ami július 24-án fog indulni, Kasza Tibor műsorvezetésével kerül képernyőre, és akár 10 millió forintot is lehet nyerni benne adásonként.

Minden adásban egy-egy sztárpáros játszik, akiknek semmi más feladatuk nincs, mint kitalálni az eléjük állított civil játékosok életkorát. Egy-egy adás során 6+1 ember életkorát kell eltalálniuk. Ahogy a játék halad előre, egyre nagyobb a tippelés tétje, minden elhibázott év egyre többe kerül, azaz, a tipp és a helyes életkor közti évek száma először 100 ezer forint veszteséget jelent évenként, ám a végén már 600 ezer forintba kerül. Így csökken folyamatosan az elején rendelkezésükre álló 10 millió forint.

A műsorban feltűnik többek között Istenes László és Csobot Adél, Pápai Joci és Curtis, Azurák Csaba és Jakupcsek Gabriella, Németh Kristóf és Csonka András.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #8
    Jövedelemadó köteles.

    Azaz az adótörvényben szereplő százalékot kell befizetni adóként.

    Ha lottónyereményről lenne szó, akkor az adómentes lenne. Mikor megvásárolsz egy szelvényt, egyben adópénzt is tartalmaz a szelvény ára. Ezért a kettős adóztatás törtvénye miatt, a lottó, totó egyéb magyarországi fizetős szerencsejáték (SZjáték Zrt által üzemeltetett), nyereményei, mind adómentesek, ha nem így lenne, akkor még egy kéttalálatos lottónyereménynél is meg kéne fizetned az adót.

    Ezzel szemben az ilyen TV-s vetélkedőt pénznyereményei mindig adókötelesek. Így remélhetőleg, minden Celeb befizeti a ráeső adót, ha nyer. Nem is sajnálnám őket emiatt. Ugyanis a sok lóf*tyi, sok értékelhető dolgot nem tett eddig, celebi pályafutása alatt, ami miatt pénzt érdemelnének.
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2017.07.24. 23:35:50
  • bmw #7
    erre azta szukseg van..... sok majom ingyenelonek penzt szorni....
    ja egy kerdes, mennyit fizetnek vissza? :).....
  • BrockSamson #6
    Azert nagy kulonbseg van az elfogultsag es a propaganda celu alhirek gyartasa kozott, barmelyik oldalrol legyen is szo.
  • Vanek úr #5
    Az a baj, hogy minden hírátadó csatornát körbelengi a (hazai) politika. Vagy nem is körbelengi, hanem egyértelműen átjárja. Legalábbis én nem tudok olyanról, amelyiket ne valamelyik oldal pénzelné (és így ennek megfelelően működjön a hírkészítésnél); vagy maguk a hírszerkesztők ne lennének valamelyik oldal felé elfogultak.
  • Cyberdog #4
    A netben az a jó, hogy mindenki megtalálja, a maga szellemi szintjének megfelelő szórakozást. Én már két éve nem néztem TV-t. Nem szeretem mikor befolyásolni és irányítani akarják, hogy mit nézzek, mit fogadjak el, mit próbálnak beletolni a képembe.

    Ez azt eredményezte, hogy szinte semmi ismeretem nincs a jelenlegi celebvilágról (hál' isteneknek), nem nézek híreknek vagy híradónak nevezett propaganda műsorokat.

    Ha hírekre vagyok kíváncsi, akkor onnan informálódom, amelyet a legkevésbé sem tud befolyásolni a hazai politika.
  • zetortraktor #3
    "És csodálkoznak, hogy miért néznek egyre kevesebben TV-t? "

    Egy. Te komolyan azt hiszed, hogy csodálkoznak? Nagyon édes.
    Kettő. Gondolod, hogy azért, mert nincs elég intelligens műsor? Még édesebb.

    A sok iqbajnok inkább megy netre kommentelni és youtube-ot nézni, azért néznek kevesebben.
  • caprine #2
    Kinek jutnak eszébe ilyen IQ gödör zéró értelmetlen, és zéró fejlesztő ötletek? Aztán a többi csatorna is kijön valami hasonloval, az egyikben majd a tálban lévő rizsszemek számát kell megtippel és egyéb baromságok. És csodálkoznak, hogy miért néznek egyre kevesebben TV-t?
  • Cyberdog #1
    A kormánymédia új szórakoztató műsora. Már a címe is sokat sejtető. Pénzt vagy Éveket! :))) S talán, egy apró célzás a nézők felé. "Ha nem fizetsz! Dádá lesz! :)"