Szekeres Viktor

Folytatódhat az Alkonyat és Az éhezők viadala

Lehet, hogy nem is kell sokat várnunk az Alkonyat folytatására.

Jon Feltheimer,a Lionsgate stúdió elnök-vezérigazgatója azt találta mondani egy negyedéves részvényes gyűlésen, hogy rengeteg történetet szeretnének elmesélni mind az Alkonyat, mind Az éhezők viadala franchise világából, azonban erre csak akkor kerülhet sor, ha a történetek kitalálói készen fognak állni. Ezzel minden bizonnyal a filmek alapjául szolgáló könyvek íróira, Stephenie Meyerre és Suzanne Collinsra gondolt.

A két igencsak egyívású filmsorozat négy-négy epizódot ért meg az elmúlt években, és mindkettő hatalmas sikerrel futott a mozikban. Az Alkonyat-filmek 2008 és 2011 között világszerte 3,3 milliárd dollárt kaszáltak, míg Az éhezők viadala epizódjai 2012 és 2015 között 2,9 milliárdot. Ha bármelyikből új epizód készül, akkor arra valószínűleg nem a régi főszereplőkkel fog sor kerülni, de ez nem jelent gondot, hiszen a világokból más történeteket is el lehet mesélni, vagy az ismert főhősökkel akár előzménysztorikat is létre lehet hozni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #9
    Mint egy falat kenyér, úgy hiányoznak ezek.
  • Ender Wiggin #8
    Hát igen, a kérdésedre gondolom az a válasz, hogy nem való mindenkinek, illetve, hogy célközönségnek készült :-)
    Ja, és emlékezzünk meg az "5. hullám" vagy milyen című szintén teljesen képtelen, illogikus foschról is! :-D
  • NEXUS6 #7
    Az éhezők szerintem is egy fosch, tök irreális szitukkal, reakciókkal, párbeszédekkel. Kb mint egy hardkór divatbemutató (ahogy a csajok elképzelik) úgy néz ki.

    Az Alkonyat meglepően nézhető volt számomra, kb egy szombat délutáni Dízni családi mozi szintű, szal jó filmnek nem nevezném azért, de meglepően egyben volt. Csak éppen annyira középszerű, hogy egy óriási kérdőjel, hogy miért is van így felkapva.
  • Ender Wiggin #6
    Az Alkonyat valamiennyi koherens történet, relatíve kidolgozva. Az Éhezőkhöz képest mindenképpen mestermunka. Az Éhezők még azzal együtt is szégyen, hogy egy bizonyos erre fogékony réteg számára írták és, hogy pl. a Mazerunner vagy a Divergent-széria még egy szinttel lejjebb van a béka segge alatt...
  • NEXUS6 #5
    Klasszikus!
  • molnibalage83 #4
    Az éhezők viadalát akkor láttam, mikor új albérletben költöztem és egy este erejéig nem nem volt net. Sírva röhögtem rajta, hogy mekkora zskat értelmetlen szarfos.

    Az alkonyat első részét csak félig benyomva néztem meg, hogy röhögjek rajta, elég is volt.

    A többi hasonló hullámos filmre rá sem néztem soha. Kettőt lehet találni miért...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.08.10. 14:56:31
  • zetortraktor #3
    Ennyire nem tetszett?
  • Montanosz #2
    alkonyat se különb, 12 éveseknek nyálgép
  • Ender Wiggin #1
    Az Éhezőknél üresebb, erőltetettebb, átgondolatlanabb "világ" nincs is. Milyen más történetet lehet abból a szarból elmesélni? Bár, ha nem a tehetségtelen szerző írja őket, ki tudja?