Szekeres Viktor

Jön a Támadás a Fehér Ház ellen 3

Gerard Butler ismét akciózni fog a Has Fallen-sorozatban.

Itthon talán Támadás-szériának lehet nevezni a Támadás a Fehér Ház ellen (Olympus Has Fallen), illetve a Támadás a Fehér Ház ellen 2. - London ostroma című filmekkel fémjelzett filmsorozatot, de ki tudja, lehet, hogy a tervezett harmadik rész, az Angel Has Fallen is megkapja címe előtagjául a Fehér Házas támadást, még akkor is, ha annak semmi köze nem lesz a történethez.

A franchise új darabja egyébként nem csak címet kapott, hanem rendezőt is Ric Roman Waugh személyében. Hogy ő milyen rendező mostanság, az augusztusban derülhet ki, amikor bemutatásra kerül legújabb munkája, a Shot Caller. A kaszkadőrből lett rendező korábban három filmet dirigálhatott, ezek az Árnyékra vetődve, Az elítélt és a Csapda voltak. A harmadik részre természetesen ismét vissza fog térni Gerard Butler, aki ezúttal maga válik a terroristák célpontjává. A forgatókönyvet ismét Creighton Rothenberger és Katrin Benedikt írta.

Ha a bevételeket nézzük, akkor a 2013-as első rész 70 millió dollárból hozott Amerikában 99 milliót, a világ többi részén pedig 71 milliót, míg a 2016-os folytatás, ami már csak 60 milliós költségvetéssel bírt, ugyan belföldön csak 63, de nemzetközileg 143 millió dollárt termelt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #3
    A második rész is sok volt már. Brrrrr.... ki is rázott a hideg - Ja csak a ventilátor miatt. De akkor is a második rész is már egy vicc volt.
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2017.07.30. 03:30:28
  • Montanosz #2
    az első rész még még csak jo volt
  • PeeTeR #1
    úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
    Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2017.07.29. 16:56:47