Szekeres Viktor

Új címet kapott az Életrevalók amerikai feldolgozása, de még mindig várós

Nem Intouchables címen kerül mozikba az új Életrevalók.

Értelemszerűen sokan szkeptikusan állnak hozzá ahhoz, ha egy másik országból származó filmet Amerika fel akar dolgozni, hiszen a végeredmény sokszor csalódást keltő. De az elmúlt években több olyan remake-et is láttunk, melyek legalább olyan minőségűre sikeredtek, mint az eredeti alkotások, így nem csoda, ha sokan bíznak az Életrevalókban, hiszen a készítőkkel és a színészekkel biztos, hogy nincs gond.

A márciusban bemutatásra kerülő filmmel kapcsolatban a legújabb hír az, hogy nem The Intouchables lesz az angol címe, hanem The Upside, valamint, hogy a világpremierjére szeptemberben fog sor kerülni a Torontóban megrendezésre kerülő filmfesztiválon. A Neil Burger által rendezett film főszereplője Kevin Hart és Bryan Cranston, további szereplők: Nicole Kidman, Julianna Margulies és Aja Naomi King.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KoLaMan #1
    " ...a színészekkel biztos, hogy nincs gond. "
    Tudja fene.
    Valahogy úgy alakult, hogy Kevin Hart a komikusi sikerei mellett elkezdett szinészkedni, mert a stúdiók úgy gondolták jó lesz vicces szerepekre. Pedig hát egészen más műfaj a szinészi (még ha vígjátékról is van szó), itt nem elég a ripacskodás.
    Pláne, hogy ebben a filmben (noha valóban vannak vidám pillanatai), távolról sem komikusi a fekete ápoló szerepe, ami szerintem messze meghaladja Kevin Hart képességeit.
    Nem mellesleg érdekes lesz majd az eredeti majd kétméteres ápoló (Omar Sy) után a cirka 160 centis Hart...