Szekeres Viktor

Elég komoly pótforgatásokat irányít az Igazság Ligája-mozifilm új rendezője

Nemcsak fazonigazítást végez Joss Whedon a Justice League-mozifilmen.

Mint ismeretes, Zack Snyder magánéleti okok miatt átadta a Justice League-mozifilm kormányrúdját a pótforgatások idejére Joss Whedonnak, akinek azonban nem csak pár jelenetet kell felturbóznia, mint az lenni szokott, hanem komoly mennyiségű feladatot kapott elődjétől és a stúdiótól. A korábban elbagatellizált mértékű munkálatok a Variety cikke alapján rengeteg munkát igényelnek.

A több hónaposra elhúzódó folyamat költségvetés szempontjából annyi pénzt emészt film, mint egy középkategóriás hollywoodi mozifilm. Mindezek ellenére Whedon természetesen nem fog társrendezői kreditet kapni a stáblistán, inkább csak íróit, illetve köszönetet mondanak majd rajta neki, mint Tony Gilroy számára a Zsivány Egyes.

A helyzet komolyságára utal az is, hogy például Gal Gadot és Jason Momoa két hétre kellett, hogy ismét munkába álljon, utóbbit ráadásul az Aquaman-mozifilm forgatásáról rángatták Amerikába Ausztráliából, mások pedig négy hétre tértek vissza a díszletek közé, további időpont-egyeztetési gondokat kreálva. A legérdekesebb problémával a Supermant alakító Henry Cavill esetében kellett szembesülnie a Warner stúdiónak, a színész ugyanis nem vághatta le a Mission: Impossible-sorozat hatodik részére növesztett bajszát (erre kötelezi őt a szerződés), így az Igazság Ligájában digitális úton kell majd eltüntetni róla némelyik jelenetben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!