Szekeres Viktor

Kiszivárgott a netre az Avengers 3 első előzetese

Csak kiszivárgott egy előzetes a Comic-Conról.

A hétvégén San Diegóban került megrendezésre a Comic Con, ami a világ egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melynek középpontjában már jó ideje nemcsak a képregények állnak, hiszen a filmek és a tévésorozatok is jókora jelenlétre tettek szert az elmúlt években. A korábbi években mindig kikerült egy-két előzetes, azonban idén erre elég sokáig kellett várni.


Viszont, mikor már épp azt hihettük volna, hogy szivárgás nélkül maradunk, akkor került fel a netre az Avengers: Inifinity Wars első trailerje, rögtön két verzióban is. Természetesen mindkét videó olyan, amilyen, hiszen a közönség soraiból vették fel őket kamerával (mobil alkalmatossággal), de azért mégiscsak látni rajtuk ezt-azt, ráadásul a közönség ujjongása is beszédes lehet néhol.


A filmet Anthony és Joe Russo rendezi, akik legutóbb az Amerika kapitány: Polgárháborút is készítették. A forgatókönyvet Christopher Markus és Stephen McFeely írta, és a minőség kedvelőinek remek hír lehet, hogy mind a Bosszúállók 3-at, mind pedig az egyelőre címmel még nem rendelkező Bosszúállók 4-et teljes egészében IMAX-kamerákkal fogják forgatni. Az Avengers 3 premierjére 2018. május negyedikén fog sor kerülni Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #8
    Ezúttal egyet kell értenem...
  • Elmin #7
    Most tényleg ide kellett böfögnöd? Ha nem tetszik el lehet menni.
  • scagnetti #5
    "hogy mindenhol hisztizel, ha kamerás cuccot látsz?"

    Nem hisztizik, csak (ahogy mondja) van némi igénye. Egyet kell hogy értsek vele. Ez a kamerás felvétel mindig is a legalja volt. Én nem is engednék ilyet sehova sem feltölteni. Az meg hogy kiteszitek, titeket minősít, de persze kell a klikk, ez a lényeg, oszt had zabálja a nép a kamerás szart!!!
  • ostoros #4
    Hogy mennyire idegesítőek ezek a majomcsordaként visító emberek, hihetetlen...
  • Zombee #3
    Tisztában vagyok vele, hogy van igény erre a szarra. De normális oldalon nem égetném magam a közzétételével, pláne, hogy napok kérdése, és jön a rendes. De hát a népek már csak ilyen igénytelenek.
  • kalapos01 #2
    Ez ilyen egészséges exhibicionizmus, hogy mindenhol hisztizel, ha kamerás cuccot látsz? Mármint hirdetned kell, hogy zavar, ha más ilyesmit megnéz? Eleve, miért érdekelnek vadidegenek preferenciái? Fogadjunk, hogy még olyan tévképzeted is van, hogy ezt a kutya nem fogja megnézni, hogy nem fog mindenki azonnal rávetődni! Ahogy nézem, a videó adatai rád cáfolnának.

    Ha valahol, akkor itt még értelme is van. Nem csak azért, mert ez nem egy film, amit elspoilerezel magadnak, és semmit nem veszít senki, ha így nézi meg, aztán meg jó minőségben, csak hamarabb lesz fogalma a dolgokról. Hanem azért is, mert aki nem akar előzetest nézni (minek lőjem le magamnak szuper minőségben a filmet, ha úgyis megnézem?), de képtelen uralkodni magán, az megnézi így, és jottányit sem csorbul az élménye. Szemben azzal, aki tízszer megnézi HD-ben. (Ki az a hülye, aki elrontja a saját szórakozását?)
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2017.07.24. 15:38:41
  • Zombee #1
    Ugye komoly, hogy kitesztek ilyen minőségű videót? Viccnek durva lenne ez a fos.