Szekeres Viktor

Itt a The Walking Dead 8. évad első hivatalos fotója

Októberben folytatódik a The Walking Dead, aminek megérkezett az első, 8. évados fotója.

Az Entertainment Weekly jelentette meg a The Walking Dead 8. szezonjának első hivatalos promóképét, melyen a Carolt alakító Melissa McBride látható, valamint a Darylt játszó Norman Reedus. A lap persze nem érte be ennyivel, hanem interjút is készített a showrunnerrel, Scott Gimple-lel, aki elmondta, hogy remek érzés volt az előző évad végén együtt látni a főbb szereplőket, többek között azért, mert olyanok találkoztak egymással, akiknek eddig nem volt közös jelenetük. Elmondása szerint a 8. évad ugyanezt fogja hozni, csak pepitában, még jobban felerősítve.


A sorozat itthon és Amerikában is októberben fog visszatérni a képernyőre - odakint az AMC csatornán, itthon pedig a FOX-on, s természetesen továbbra sem kell sokat várnunk a folytatásra, hiszen az amerikai premier után kevesebb, mint 24 órával érkeznek meg szinkronnal a részek.

A 8. évad kapcsán egyébként érdemes tudni, hogy két új visszatérő szereplő érkezik Rickék közé. Az egyik karakter neve Dillon, aki a casting leírás szerint egy huszonéves dögös pasi lesz, kétkezi munkás típus, akinek kellően szarkasztikus a hozzáállása. A másik karakter Abbud névre fog hallgatni jelen állás szerint, és egy szerethető fickó lesz, aki muszlim-amerikai származású, és kissé ideges típus, jelentsen bármit is ez, ugyanis túl sok időt volt egyedül odakint, a zombik világában. A régiek közül pedig visszatérő vendégszereplőből állandó szereplővé válik Steven Ogg (Simon), Katelyn Nacon (Enid) és Pollyanna McIntosh (Jadis).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #1
    legyen mar vege marha unalmas mar.... nalam 6.-nal vege is lett....