Szekeres Viktor

Rettenetesnek tűnik az új Marvel-sorozat - itt az Inhumans teljes előzetese

A várakozásnak megfelelően szörnyűnek tűnik az új Marvel-sorozat. Legalábbis előzetes alapján.

Korábban mind a rajongók, mind az újságírók azzal ijesztgettek minket, hogy nem feltétlenül érdemes várni a szeptemberben bemutatásra kerülő Inhumans előzetesét, ugyanis elég nagy csalódás fog érni minket. Nos, a Marvel most kiadta az első, hivatalos trailert, és mindenki eldöntheti magának, hogy az miképp sikerült.


A leírás szerint miután az Embertelenek királyi családját darabokra szaggatja egy katonai puccs, épphogy csak el tudnak menekülni Hawaii-ra, ahol meglepő dolgokat tapasztalnak a fényűző világ és a körülöttük lévő emberiségnek hála. Ez bizonyítja, hogy nemcsak őket, de magát a Földet is meg kell menteniük. A sorozat első két epizódja kettő hétig 2017. szeptember 1-től fog futni 74 ország IMAX mozijaiban, mielőtt az ABC az őszi kínálatában (szeptember 29-től) leadná a teljes évadot.

A két órás filmváltozat kapcsán mindenképp érdemes megjegyezni, hogy a rendező az a Roel Reiné volt, aki olyan filmeket készített korábban, mint a Tökéletes célpont 2, a The Condemned 2, A vasöklű férfi 2, A 8-as Seal osztag: Az ellenséges vonalak mögött, a Megint 12 menet, a Halálfutam 2, a Halálfutam 3, valamint a Skorpiókirály 3.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)