Szekeres Viktor

Judge Dredd-tévésorozat készül

Lehet, hogy a tévében láthatjuk legközelebb Dredd bírót.

Az IM Global Television és a Rebellion játékfejlesztő elkezdett dolgozni egy angol tévés Judge Dredd-képregény adaptáción. A Judge Dredd: Mega City One egy többszereplős dráma lenne a 22. századból, mely egy, a keleti parti amerikai városok összeolvadása révén létrejött megapoliszban játszódna, és bírók, azaz futurisztikus rendőrök egy csapatát követné, akiknek joga van ítélkezni, elítélni és kivégezni embereket.

Legutóbb Dredd bírót 2012-ben láthattunk a mozikban, Pete Travis filmje azonban hiába sikerült remekül, hatalmas bukta lett, Amerikában csak 13,5 millió dollárig jutott el, de nemzetközileg sem teljesített túl jól, Amerikán kívül csak 22 milliós bevételt lehetett feljegyezni. 1995-ben, az egyébként sokkal több pénzből készített Stallone-féle borzalom Amerikában 35, a világ többi részén pedig 79 millió dollárig jutott, jelezve azt, hogy talán mégiscsak érdekli a közönséget a képregény.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #3
    Már megint korai magömlésed volt kalapos...
  • kalapos01 #2
    Most komolyan csodálkozol azon, hogy a szart mindig is többen kedvelték, mint azt, ami jó? Nem kell elégedetlenkedni, örülj, hogy tetszik neked. 20-30 éve sok más gagyira is azt mondtad, hogy jó, mint mindenki más.

    Azzal, hogy ilyen komikusra vették a hangnemet, szerintem több rajongót szereztek, mint a komoly és sötét 2012-es változat. Stallone vicces színészi játéka még a gonoszt is ripacskodásra készteti - az egész komolyan vehetetlen (a legjobb a hős zene alatta).


    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2017.06.11. 06:29:29
  • gyurikahh #1
    A Stallone féle "borzalmat" máig meg tudom nézni, míg a 2012eset már kevésbé... Fene a szubjektív írásodat kedves cikkíró!