Szekeres Viktor

Remek kritikákat kap a Wonder Woman

Meg lehet nyugodni, jó film lett a Wonder Woman.

Kedden megérkeztek a Wonder Woman első külföldi kritikái, s mivel ma megvolt a hazai sajtóvetítés, ezért a magyarokra sem kell már sokat várni - lelőjük a poént, szerintünk jó kis filmet lett a képregény-adaptáció. És ezt a nemzetközi sajtó is így gondolja, hiszen a rendelkezésre álló vélemények alapján másra nem lehet következtetni.

A RottenTomatoes kritikaösszesítő oldalon a hírünk írása pillanatában rendelkezésre álló 54 véleményből mindössze 2 lett negatívabb színezetű, 52 abszolút pozitív, tehát a film jelenleg 96%-os mutatóval bír, ami kiemelkedőnek számít. Persze ezt jó eséllyel nem fogja tartani, de az már most biztosnak tűnik, hogy Gal Gadot bizonyította azt, amit első jelenésével is, hogy remek választás volt a szerepre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #5
    A képregénycsaj nem egy ropi, mint ez a botsáska és érdekes módon akcentus nélkül beszél angolul.... szóval végülis a szemszín a legjelentéktelenebb eltérés.
    A magyar újságírók meg nem ájultak el tőle egyöntetűen, mert pl. az Index lehúzta.
  • Zombee #3
    A BvS-ben elég jelentéktelen volt, nem tudom, a cikkíró mit látott benne.
  • Yagami #2
    Akkor recskázz a képregényre, olvasgasd azt, ezt meg meg ne nézd. Ennyire egyszerű. Szemszín baszd meg, az...
  • Dewri #1
    Leszámítva, hogy a címszereplő teljesen alkalmatlan a szerepre, mert kb semmi közös nincs benne a képregényes Wonder Womannal, kezdve a KÉK szemmel, folytatva az egyéb testi adottságokig...