Szekeres Viktor

Az Igazság Lasszója is felkerült a Wonder Woman új plakátjára

Újabb szép plakátot kapott a Wonder Woman.

Gal Gadot, aki a Wonder Woman-mozifilm főszereplőjét alakítja, Twitteren osztotta meg az alábbi plakátot követőivel. A kép különlegessége, hogy feltűnik rajta az Igazság Lasszója. Az itthon június elsején bemutatásra kerülő 141 perces film főszereplője mellett olyan színészeket láthatunk majd kiemelt szerepben, mint Chris Pine, Robin Wright, Connie Nielsen, Lisa Loven Kongsli, Danny Huston, David Thewlis, Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui, Elena Anaya és Lucy Davis.

A Wonder Woman hivatalos szinopszisa a következő: "Nem hívták mindig Wonder Womannek. Valaha ő volt Diana (Gal Gadot), az amazonok hercegnője, aki egy távoli, titkos szigeten, csupa nő között élt. Uralkodónak nevelték, legyőzhetetlen harcosnak képezték ki, de békében teltek a napjai. Míg meg nem látta az első férfit.
Egy pilóta (Chris Pine) lezuhan Sa parton, és óriási háborúról beszél a páncélba öltözött nőknek, amely a kinti világban dúl. Diana biztos benne, hogy ő véget tudna vetni a vérengzésnek, a lábadozó pilótával együtt elhagyja az otthonát, és beleveti magát a harcba.
Csak a küzdelem közben érti meg, mibe keveredett, de akkor már nincs visszaút. Véget akar vetni minden háborúnak, és közben rácsodálkozik saját, emberfeletti erejére… és megsejti, hogy mi a végzete…
"


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!