Szekeres Viktor

Itthon is láthatjuk a Blöff című film alapján készített tévésorozatot

A VIASAT6 hozza el itthonra a Snatch-et.

Újabb országos sorozatpremierrel jelentkezik májusban a VIASAT6. A kábelcsatorna május 25-től minden csütörtökön 22.00-kor a Snatch-et fogja adni, melynek magyar címe Blöff lesz természetesen, s ebből mindenki kitalálhatja, hogy mi lesz az alapja. Guy Ritchie azonos című filmjével beírta magát a filmtörténelembe, rendezése 17 év alatt igazi klasszikussá vált, ismert idézetekkel és szereplőkkel, s erre próbált meg idén rálicitálni Amerikában a Crackle elnevezésű streaming szolgáltató a szériájával.


A sorozat, mely a nagy sikerre való tekintettel már meg is kapta a második évadra szóló berendelést egy csapat huszonéves piti bűnözőről szól, akik egy teherautónyi aranyrudat eltulajdonítva belekeverednek a szervezett bűnözés útvesztőjébe. A tét magas: vagy hamar beletanulnak a londoni alvilág erkölcstelen cselszövéseibe, ahol hitvány zsaruk, cigányok, nemzetközi gengszterek és helyi gazemberek lesik minden lépésüket, vagy azonnal belebuknak és halál fiai.

A főszerepet a Harry Potterből ismert Rupert Grint játssza, mellette még feltűnik Dougray Scott, Tamer Hassan, Ian Gelder, Luke Pasqualino és Juliet Aubrey.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    A filmben (angolul és szinkronosan) is elhangzik, hogy cigányok. A pikey valóban pejoratív kifejezés, az ír cigányokra mondják. Maradjunk a cigánynál, hivatalosan is létezett cigány önkormányzat, szóval szerintem teljesen legitim szó.
  • cateran #2
    Valojaban egyik sem...a filmben un pikey-k voltak, ami elegge pejorativ jelzo minden vandorlo csoportra (lehetnek romak, de eppen irek is...vagy akar britek)

    "From the English "turnpike", the place where itinerent travellers and thieves would camp near a settlement.

    Pikey is not a racial group, the term is used to describe anyone who lives in a caravan or shares the same values and "culture" of "the travelling community", and whose main sources of income are as follows:

    Stealing cars, flogging roses in pubs for "childrens' charities", nicking lead off roofs, burgling garden sheds, blagging entry to old peoples house to rob them, doing dodgy tarmac jobs ("we've got some black stuff left over from a job up the road"), sometimes with mint imperials used as a substitute for white chippings, or, reportedly, using snow to lay slabs on when the sand ran out, stealing your bollocks if they weren't in a bag and anything else that's not nailed down and anything that is nailed down but will fit in the back of an untaxed Transit when nobody's looking. "
    Utoljára szerkesztette: cateran, 2017.05.04. 23:51:03
  • pett3rson #1
    cigányok?? nem romák?