Szekeres Viktor

Az első kép a Válaszcsapás (Strike Back) új szezonjából

Már forog a Strike Back 6. szezonja.

Nemrég beszámoltunk már arról, hogy a Sky és a Cinemax újraindítja, vagyis rebootolja a Strike Back című angol-amerikai koprodukcióban készülő akciósorozatot. Az új széria főszereplői Alin Sumarwata, Daniel MacPherson, Roxanne McKee és Warren Brown lesznek, valamint a gárdához a napokban csatlakozott Nina Sosanya, Katherine Kelly, Trevor Eve. A széria pedig Andy Harries ötlete alapján készül el, a készítő és showrunner Jack Lothian, míg a házi rendező Michael J. Bassett.

A forgatás április elején kezdődött el Jordániában, de a stáb az elmúlt napokban már Magyarországon dolgozik, s bár stúdióban is forgatnak, korábbi szokásaik szerint inkább a szabadban fognak dolgozni, és szerencsére nem csak Budapesten.

Az új sorozatról annyit lehet tudni, hogy (állítólag) dobja a buddy akciófilmes felállást és egy csapat lesz a középpontjában, tehát több kiemelt, egyenrangú karaktert kapunk, mint a Halálos iramban-filmekben. A régi karakterek szerepléséről egyelőre nincs szó, de sem Phillip Winchester, sem Sullivan Stapleton későbbi vendégszereplése nincs kizárva.

A sztorik az Al-Káidás tematikája az ISIS által meghatározott korszakra fognak reflektálni. Konkrétan a széthullott Section programot ismét életre hívják, miután egy hírhedt terroristát megszöktetnek egy börtönből. Az embervadászat pedig egymással összefonódó bűncselekményeket, egy elég komoly hálózatot fog felderíteni a Közel-Keleten és Európában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #1
    Jó kis sorozat volt, bár az utolsó évad nem volt annyira ütős, mint az előzőek. Én viszont ugyanazt az iramot, keménységet, akciót és erotikát várom, mint ami megszokott. És egy ugyanolyan ütős főcímet.