Szekeres Viktor

Ilyen lesz az új Hupikék törpikék-animáció

Új előzetest kapott a Smurfs-mozifilm.

Akit érdekel, hogy milyen lesz az új, immáron animált Hupikék törpikék-mozifilm, amit itthon március 30-án mutatnak be, az most megnézheti az első két előzetes szinkronizált változatát, melyben olyan eredeti hangokat nem lehet hallani, mint Demi Lovato, Rainn Wilson, Mandy Patinkin, Joe Manganiello, Jack McBrayer és Danny Pudi.


A Sony Pictures Animation 100%-ban animált filmje a Hupikék törpikék - Az elveszett falu (Smurfs: The Lost Village) címet fogja viselni, az amerikai premierjére pedig április hetedikén fog sor kerülni. A filmet a veteránnak számít Kelly Asbury rendezte, kinek korábbi munkái között olyan animációkat találhatunk, mint a Shrek 2 és a Gnómeó és Júlia.


A film hivatalos szinopszisa a következő: "A törpök nem fakulnak. Az egyik okos, a másik ügyes, a harmadik csinos, a negyedik mindenben megbotlik – és a legtöbbjüket meg szeretné főzni egy Hókuszpók nevű, kissé kétbalkezes, de nagy macskabarát hírében álló varázsló.
Hupikék világukra most egy új, az eddigieknél is nagyobb veszély leselkedik, és Törpfalva legjobbjai, Törpapa, Törpilla, Törperős, Dulifuli meg Okoska nagy expedícióra indul, hogy megmentse a bajba jutottakat. De törpénetesen csak újabb kalandokba keverednek… és alig tudnak kikászálódni a csávából.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!