Szekeres Viktor

Nyomd, bébi, nyomd - hülye cím, remek előzetes, ráadásul magyar nyelven

Nyáron magyar szinkronnal láthatjuk majd a Baby Drivert.

Az itthon Nyomd, bébi, nyomd címmel bemutatni tervezett Baby Driver is megkapta a napokban a magyar nyelvű előzetesét. A remek szereposztással és még remekebb rendezővel (Edgar Wright) rendelkező filmben, mint azt látni lehet a mellékelt videón, elég fontos szerepet fog kapni a zene.


A film hivatalos szinopszisa a következő: ""Bébi (Ansel Elgort) első ránézésre ártatlan, mint egy ministránsfiú. Hallgatag, odavan a jó zenéért, és egy helyes csajért (Lily James). Csak munka közben táltosodik meg – de akkor képtelenség utolérni, és nem is nagyon ajánlatos megpróbálni. Ugyanis Bébi bankrablók sofőrje: a legprofibbak is szeretnek rablás után vele menekülni, mert aki mellette ül a kocsiban, biztonságban érezheti magát.
De egy akció rosszul sül el, és a srácnak attól kezdve nem a zsaruk elől kell menekülnie, és nem mások bőrét menti. Doc, a félelmetes bandafőnök (Kevin Spacey) tűzött ki a fejére vérdíjat. És aki neki nem adja meg az elsőbbséget, az jobb, ha inkább megpróbál egy másik országban leparkolni.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #1
    Ezt a szar magyar címet. Még a gengszterek sofőrje cím is jobb lenne, bár az már vagy 30 éve foglalt...