Szekeres Viktor

Előzetes alapján az új Múmia jobb lesz, mint a Brendan Fraserös

Itt a The Mummy új előzetese.

Az új A múmia, amit Alex Kurtzman rendezett a tervek szerint a klasszikus, Universalos mozis szörnyeket egy világban összehozó sorozat első darabja lesz, mely június 9-én kerül bemutatásra az amerikai mozikban, a folytatás pedig, már egy új szörnnyel, 2018. március 30-án lenne látható először a közönség számára. Íme a napokban bemutatott friss előzetes hozzá.


Az Angliában forgatott kalandfilm két főszereplője Tom Cruise és Annabelle Wallis lesz, mellettük még Sofia Boutella fog szerepelni a filmben (mint címszereplő), valamint Jake Johnson is kiemelt szerepet kapott. A történet napjainkban fog játszódni, Cruise karaktere különleges alakulatos katona lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #7
    Hehh, az elso par masodpercnel azt hittem rossz a link es valami uj Transformers trailer....ez kesobb sem sokat valtozott..csereld le a mumiakat robotokra es kesz...
    1 ujabb film, amit a cgi majd elad..vagy nem :D
  • BrockSamson #6
    Öööö...nem.

    Trailer alapjan az is meglepne, ha kozepes film lenne. Nehezkes is az osszehasonlitas, mert mig korabbi Mumia a klasszikus kalandfilmek vonasait viseli magan, ez inkabb tunik egy akcio/katasztrofa filmek keverekenek.
  • Gyuszopapa #5
    Szerintem semmi baj nem volt a Brendan féle Múmia filmekkel.Szórakoztató volt szerintem ezen kívül mi kell még.
  • wraithLord #4
    Tom Cruise egy furcsa figura, mert színésznek nem túlzottan jó, viszont szinte indikátora a jó (vagy nem rossz) filmeknek. Én valamiért szívesen nézek olyan filmet, amiben benne van Cruise, mert az az esetek többségében nem időpocsékolás.
    Más kérdés, hogy minden filmben ugyanazt a karaktert játssza (ez másról is elmondható az iparban), valószínűleg saját magát.
  • bunny #3
    Így-így, a Frazer-es Mummy erősen vicces volt amellett, hogy baromi látványos és néhol enyhén horrorisztikus, de valóban csak enyhén. Nekem bejött az a keverék, bár Frazert nem túlzottan kedvelem de nem is utálom ellentétben Tom Cruise-zal, aki roppant tenyérbemászó, sajnálom, hogy Ő kapta a főszerepet az új múmiában. De ha látványos lesz, azért megnézzük :)
  • Prof William #2
    Ez azért elég meredek kijelentés. Ahogy lentebb írták a Múmia inkább egy vígjátékba oltott kalandfilm volt és nem utolsósorban remekül működött.

    Itt meg mintha összemixelték volna a Múmiát és a Mission Impossible sorozatot. Teljesen más a két műfaj. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből a filmből.
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2017.04.03. 13:11:03
  • molnibalage83 #1
    Szezon és fazon. Az első Múmia film félig vígjáték volt amolyan félparódi Indiana Jones vonallal. Ez a film meg vérkomolyan veszi magát...