Szekeres Viktor

Váratlanul kikerült a Thor 3 története

Kiderült, hogy miről fog szólni a Thor 3.

A Marvel Studios korábban már kiadott egy nagyon rövid szinopszist a Thor-sorozat harmadik részéhez, a Thor: Ragnarokhoz, azonban most az Entertainment Weeklynek köszönhetően a teljes tartalom kikerült. Eszerint a filmben Thor, miután nyugtalanító híreket hallott szülővilágából, megérkezik Asgardba, és felfedezi, hogy a Loki-féle uralkodási stílusnak köszönhetően bizonyos szabályok enyhülnek és ennek köszönhetően kiszabadul fogságából Hela. Thor természetesen nem marad tétlen, hamar össze is akaszkodik Helával, aminek köszönhetően egy barbár bolygón, a Sakaaron köt ki, melyet a sármos, de ördögi Grandmaster, vagyis Nagymester irányít. Itt találkozik Valkyrie-vel (Valkűr), aki a bolygón rejtőzködik és a Nagymester elé viszi, hogy az gladiátort faragjon belőle. Ennek során találkozik Thor az aréna legnépszerűbb harcosával, Hulkkal - miután elveszti védjegyeként szolgáló haját és kalapácsát.

A két bosszúállló találkozását követően a film afféle kirándulássá, utazássá válik, melyhez az inspirációt a rendező, Taika Waititi olyan filmekből merítette, mint a 48 óra, a Mi ketten és a Repülők, vonatok és autók. Útja során a két hős egyébként Dr. Strange-dzsel is üsszefut, miközben lerakásra kerülnek a harmadik Bosszúállók-film alapjai is.

A rendező elmondása szerint egyébként a Thor: Ragnarok nem puszta átvezető film lesz, hanem ezzel új alapokra is helyezi a franchise-t. Ennek során lerombolja a régi koncepcióját a Thor-filmeknek, és újragondolja azt. A főszereplők Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Mark Ruffalo, Idris Elba, Sir Anthony Hopkins, Cate Blanchett, Jeff Goldblum, Tessa Thompson és Karl Urban lesznek.

A Thor: Ragnarok november harmadikán kerül bemutatásra az amerikai mozikban, természetesen annak reményében, hogy végre nagyobb bevételt szakíthat. Erre azért is szükség lehet, mert az eddigi két film a többi Marvel-darabhoz képest visszafogottam szerepelt. A 2011-es Thor Amerikában 181, Amerikán kívül pedig 268 millió dollár bevételt termelt, míg a 2013-as Thor: Sötét világ hazájában 206 millió dollárra volt jó, nemzetközi viszonylatban pedig 438 millióra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!