Szekeres Viktor

Durva jól néz ki az új Batmobile

Kiderült, hogy milyen lesz az új Batmobile.

Az alábbi képen megnézhető, hogy fog kinézni a Denevérember járműve, a Batmobile az Igazság Ligája-mozifilmben - szokás szerint újabb változásokon esett át a dizájnja. A Zack Snyder által rendezendő Justice League jelen állás szerint Amerikában november 17-én kerülhet bemutatásra a mozikban, s bár a hazai premier dátuma még nem ismert, szinte biztosra vehetjük, hogy ekkor, illetve egy nappal korábban mi is láthatjuk a végeredményt.


A filmben azonban nemcsak Ben Affleck, Gal Gadot, Ray Fisher és Ezra Miller fog szerepelni, hanem Henry Cavill (Superman), Amy Adams (Lois Lane), Jason Momoa (Aquaman), Willem Dafoe (Nuidis Vulko), Jesse Eisenberg (Lex Luthor), Jeremy Irons (Alfred Pennyworth), Diane Lane (Martha Kent), Connie Nielsen (Hippolyta) és J.K. Simmons (Gordon) is. Ugyan a stúdió nem erősítette meg, de rajtuk kívül még számíthatunk Ciarán Hindsre (Steppenwolf), Amber Heardre (Mera) és Kiersey Clemonsra is (Iris West).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gauge #7
    nem kell izgulni. Lesz még remake, csak akkor feka vagy ázsia lesz batman, majd külön szuperman....van még tartalék bőven:)
  • bmw #6
    regiek sokkal jobbak voltak ez vmi gagyi...
  • cateran #5
    Bakker, tenyleg
  • subotal #4
    "Lehetne fekete?"
  • Paddy #3
    Ez így van, a régi még mindig 1000x jobban néz ki. A mostani Batmobile inkább olyan, mintha a Warhammer 40k-ból az orkok összelootoltak volna egy járművet.
  • AZUL #2
    ez szerintem dettó ugyanaz ami a szupermenesben volt...
  • Ender Wiggin #1
    A "régi" áramvonalas verziók 1000x-szer jobban néztek ki...