Szekeres Viktor

Még mindig viccesnek tűnik az új Baywatch - itt a dögös, új előzetes

Lehet, hogy a Baywatch lesz a nyár meglepetés filmje?

Amerikában magyar idő szerint hétfőn, fél órával éjfél után vette kezdetét az NFL, az amerikai futball bajnokság nagydöntője, a Super Bowl, hogy észvesztő fordulatot hozzon, s hosszabbításban dőljön végül el. Ahogy az lenni szokott, a meccs alatt hatalmas összegekért lehet reklámot vásárolni, idén a FOX csatorna körülbelül 5 millió dollárért adta a műsoridő 30 másodpercét, így legtöbben igazán igyekeztek kitenni magukért. Legkönnyebb dolga persze a filmek és tévésorozatok gyártóinak volt, hiszen általában nem külön forgattak le egy-egy költséges szpotot, hanem a meglévő anyagokból vágtak össze. A Baywatch-mozifilmé megint csak szórakoztatóra sikerült.


Mint ismeretes, az új Baywatch-ot Seth Gordon, a Förtelmes főnökök rendezője készíthette el a tévésorozat alapján Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Priyanka Chopra és Hannibal Buress főszereplésével. A premierre 2017. május 26-án fog sor kerülni Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Biztos vagy benne, hogy ez a film Amerikában lesz igazán sikeres? Ha ezt gondolod, akkor nem nagyon vagy képben a mostani mozis trendekkel. Ezzel tipikusan például itthon lehet aratni, vagy Európában. Az amerikai közönséget nem ilyesmi fogja érdekelni. Nem Amerikában gigasiker a Halálos iramban vagy a Transformers sem.

    Arról nem is beszélve, hogy a Baywatch nemzetközi brand, Amerikában egy évad után megszüntették a sorozatot, és később is csak szindikátusi sugárzásban ment, míg a világon az egyik legnézettebbé vált.

    Egyébként szerintem csak nem érted az iróniát.
  • TBWarrior #1
    Biztos, hogy a vicces jelző illik ide? Inkább a szánalomra méltó kifejezést használnám. Csöcsök, meg kockás hasizmok mutogatásán kívül még elnyomnak egy-két gyatra "poént", oszt' jónapot. Amerikai közönségnek tökéletes.