Szekeres Viktor

Alakulgat az új Predator-film

Újabb színészek csatlakoztak a Predator szereplőgárdájához.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Keegan-Michael Key, az ismert humorista is beszállt a tervezett Predator-rebootba, előtte pedig ugyancsak a THR írta meg, hogy Trevante Rhodes is tagja lett annak a szereplőgárdának, melyhez korábban Olivia Munn és Boyd Holbrook is csatlakozott - utóbbi lesz egyébként a főszereplő.

Az új Predator-film átdolgozásán, újragondolásán a Vasember 3 és a Halálos fegyver forgatókönyvírója, Shane Black dolgozott Fred Dekkerrel, s előbbi a rendezést is elvállalta. Amivel remélhetőleg jól járunk, hiszen az egyik producer a forgatókönyv nagy részét olvasta is, és zseniálisnak, no meg szórakoztatónak tartja az új megközelítést - sőt, egyenesen odáig merészkedett, hogy kijelentse, hogy a nézők is azt fogják mondani a film láttán, hogy annál szórakoztatóbb módon nem is lehetett volna megújítani a franchise-t.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yagami #9
    Te meg az örök reménykedő, úgy tűnik.
    Egyik kedvenc karakterem, úgyhogy félő, hogy el lesz baszva. De ne legyen igazam.
  • zenya #8
    Man2 te csak nézzed a Duck csatornát az értelmi szinted talán eléri azt és ott nem kell ilyen magasröptű hozzászólásokat írnod.
  • Paddy #6
    A Predátor lényege, hogy rettegésben tartja a nézőt. El ne k**ják nekem!
  • zenya #4
    Így van Az első Predatornál jobbat úgy sem tudnak csinálni!
  • Ender Wiggin #2
    Javíts ki ha tévedek, de volt már párhuzamosan Predator-szál és még össze is futottak valahol. Szóval semmi új. Ez pont olyan szarból várépítés, mint a rosszabbnál rosszabb Terminator erőlködés már 15 éve.
  • Torisaru #1
    Nagyon jó lenne egy Predator franchise szál párhuzamosan az Aliennel hogy aztán összefussanak valahol, de kicsit gyanús ez az ajnározás már az elején.