Szekeres Viktor

Kiderült, mikor láthatjuk ismét itthon az idei, Oscar-jelölt magyar filmet

Márciusban láthatjuk megint itthon a Mindenkit.

Március 4-én a Cinemax műsorán is megtekinthető lesz a Deák Kristóf alkotása, a Mindenki, amely, mint az tegnap bejelentésre került, Oscar-jelölést kapott az élőszereplős rövidfilmes kategóriában, ahol 53 éve nem jutott magyar film ilyen közel a díjhoz - legutóbb 1963-ban Szabó István Koncert című vizsgafilmje kapott nominációt


A 90-es évek elején játszódó film hivatalos szinopszisa: "Budapest a múlt század kilencvenes éveinek elején. A tízéves Zsófi új iskolába kerül. Az új suliban kezdetben minden idegen és furcsa a kislány számára. Szerencsére Zsófi hamarosan összebarátkozik Lizával, aki a legnépszerűbb lány az osztályban, és bekerül az iskola híres gyermekkórusába. A kórust Erika néni vezeti, akiről kiderül, nem is olyan kedves, mint amilyennek elsőre látszik, szereti megszégyeníteni a gyerekeket. A két lány összefog egymással, és szembeszáll Erika nénivel."

Frissítés: A keddi nagy Oscar bejelentés következtében az HBO minden követ megmozgatott, és bejelentette, hogy a Mindenki már január 27-én elérhető lesz az HBO GO-n!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!