Szekeres Viktor

Emberekkel fog kísérletezni az RTL Klub új valóságshow-ja

Új valóságshow-t indít az RTL Klub.

Emberekkel, vagy inkább emberi érzésekkel fog kísérletezni jövőre az RTL Klub, mely folyamat lehet, hogy két ember boldogságával zárul majd. Az csatorna Házasság első látásra címmel tavasszal új realityt indít, melyben szakemberek segítenek megtalálni a jelentkezőknek életük párját. A szociális kísérlet eredeti formátuma Dániából származik, de számos országban, így az Egyesült Államokban és Ausztráliában is bemutatásra kerül Married At First Sight címmel.


A műsorba jelentkezőket ugyanis egy pszichológusokból és párkapcsolati szakértőkből álló szakmai csapat hallgatja meg. A tudományos módszereken alapuló teszteket követően pedig megkeresik a jelentkezők tökéletes partnereit. A csavar, hogy a tudomány szerint egymásnak teremtett párok elsőnek az oltár előtt találkoznak és ismeretlenül házasodnak össze. A nászút után összeköltöznek és négyhetes együttélés után döntenek, hogy együtt maradnak vagy elválnak.

A műsorba ezen a linken keresztül lehet jelentkezni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #3
    Na. Csak utánad, kis patkány.
  • ostoros #1
    Inkább az RTL főrészvényeseivel és igazgatóival kísérleteznének hurkás tarkójú állatok üvegszilánkos paprikás vazelin felhasználásával.
    Utoljára szerkesztette: ostoros, 2016.09.22. 23:33:40