Szekeres Viktor

Ilyen lesz magyarul a Trainspotting 2 - itt a szinkronos előzetes

Magyarul is beszél a T2.

Már magyarul beszélő előzetese is van a Transpotting folytatásának. Általában azt szoktuk írni, hogy a korai szinkronos filmelőzetesek esetében, sem hangszereposztást, sem a fordítást nem kell feltétlenül véglegesnek tekinteni, hiszen a bemutatóig még sok minden változhat, nem tudni, milyen színész ér rá, illetve egyes mondatok, hogyan hangoznak kontextusban. De itt már nincs olyan messze a premier, hiszen a T2: Trainspottingot Angliában január 27-én, Amerikában pedig február 10-én fogják bemutatni - itthon a kettő között, február másodikán érkezik meg a film.


A film hivatalos szinopszisa a következő: "Négy edinborough-i srác meg a heroin története húsz évvel ezelőtt felforgatta a mozis világot. A durva valóság és az őrült humor nagy találkozásából kultikussá váló film valamint négy feledhetetlen – bár kissé veszélyes – figura született. Most mind a négyen visszatérnek: az évek őket sem kímélték, és ők továbbra sem kímélnek senkit.
Rent-boy, Spud, Tommy és Sick-boy: a négy régi barát, akit jó viszontlátni (de lehetőleg nem egy sötét sikátorban) újra akcióba lendül."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #1
    Jóféle színészgárdát hoztak össze férfi és női vonalon is.