Szekeres Viktor

Nevet és arculatot vált a National Geographic

Arculatváltásra került sor a National Geographic csatornánál.

A National Geographic bejelentette, hogy globális arculatváltást hajt végre, mely a cég médiaplatformjaitól a non-profit szervezetekig minden szervezeti egységre kiterjed. Az átalakulás, melynek alapjait a 21st Century Fox-szal való együttműködés elmúlt évi elmélyítése teremtette meg, a tervek szerint megerősíti a National Geographic vezető pozícióját. A tulajdonosok a NatGeót egy prémium tartalmat szolgáltató, egyedülálló globális jelenléttel rendelkező brandnek látják.


A hivatalos tájékoztatás szerint a megújulás keretében ezentúl a tévécsatorna is a National Geographic logót és elnevezést használja a „Channel” szó nélkül, s emellett új szlogent is kap: az angol „Further”, hazánkban „Még tovább” "magában foglalja mindazt a szellemiséget és világképet, amely a National Geographic-ot jellemzi immár 128 éve, hűen tükrözve a cég törekvéseit, hogy a vezető tartalomszolgáltató legyen a tudomány, a felfedezés és a kaland terén."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TBWarrior #4
    Értem én, hogy lehet szelektálni, de azért egy színvonalat lehetne tartani. Amennyire én emlékszem, régen volt egy nívó. Valójában arról van szó, hogy a műsorok színvonalát megpróbálják itt is (a többi csatornához hasonlóan) a reklámokéhoz közelíteni, hogy ugyanazt a fekáliát kapja, és így nem kell elkapcsolnia máshova az embernek a reklámról, mert mindkettőnél ugyanúgy nulla közlés van. Ezek a műsorok egyre csak szaporodnak, és félő, hogy a végén már csak ilyenek lesznek.
  • Paddy #3
    ...nem is beszélve a minden náci gonosz típusú ̶d̶o̶k̶u̶m̶e̶n̶t̶u̶m̶ agymosó filmek tonnáiról.
  • Stief #2
    Valóban jól látod a helyzetet, de azt gondlom, hogy nem ennyire tragikus, hiszen ők is profitból élnek, én nagyon sokat nézem ezeket a műsorokat és sima emberi logikával is lehet szűrni hogy, mit nézel és mit nem. Gondolom más egyéb csatornán sem néz meg mindet az ember. Neked kell tudni szűrni.
  • TBWarrior #1
    Nem tudom mikor kezdődött ez a valóságshow-forradalom (mert ugye már lassan minden csatornán ez a bulvárfos-valóságshow kombó adja a műsoridő nagy részét) de azóta szar a NatGeo mióta ő is beszállt ebbe a mérhetetlen színvonaltalan fekáliaműsor-ringlispílbe. Hol van itt már egyáltalán bármilyen "szellemiség" és "világkép", amikor a turhó parasztok az "apokalipszis kastélyukat" próbálják meg védeni a nagy semmitől? Az "országút a pokolba", meg a "tonhalcsaták" is ezt az agypusztító színvonalat képviselik. Néha már én érzem magam kínba, amikor idekapcsolok, mert magam előtt látom, mit összekínlódnak, hogy úgy vágják össze a műsort, hogy drámai legyen a cucc. Ha ez A szellemiség, akkor köszönöm, én nem kérek belőle. Nagy ritkán akad egy műsor, ami értelmes (Before the flood - amit hálisten netről könnyen el lehet érni) de ez nem jellemző.