Szekeres Viktor

A néző megkapja, amit akar: epikus zúzás a Resident Evil 6 új előzetesében

Egy újabb előzetest kapott a Resident Evil-sorozat utolsó része.

Egy nemzetközi trailerrel folytatódott a hatodik Resident Evil-film kampánya, mely franchise már most minden idők legsikeresebb játékadaptációja, hiszen az eddigi filmek világszerte már majdnem egymilliárd dollár bevételt produkáltak. Pedig 2002-ben az első rész még csak alig 100 milliót hozott a konyhára, Amerikában 40, Amerikán kívül pedig 62 millió dollárt, azonban a negyedik rész mindezt majdnem megháromszorozta 60 milliós amerikai és 236 milliós nemzetközi tarolásával. Az ötödik rész Amerikában csalódást keltően szerepelt, eladott jegyek számában még az első részt is alulmúlta, a 3D ellenére is csak 42 millió dollár bevételt hozott, azonban a nemzetközileg összeszedett 179 millió dollár már elég meggyőző volt a Sony Pictures számára.


A Resident Evil: The Final Chapter főszereplője természetesen ismét Milla Jovovich lesz, de mellette még visszatér Ali Larter (Claire Redfield), Iain Glen (Dr. Alexander Isaacs) és Shawn Roberts (Albert Wesker) is, újonnan pedig olyan színészek csatlakoznak az Amerikában január 27-én bemutatásra kerülő filmhez, mint Ruby Rose, Eoin Macken, William Levy, Fraser James és Rola.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #3
    hát semmit nem vesztettél vele, hogy nem nézed végig. Én már is csak azért néztem meg, mert kíváncsi voltam, hogy mi lesz a vége. Hát nem lett vége.
    És mivel az 5. rész vége olyan volt amit írtam, ezért csak valami barom hajánál fogva előrángatott folytatás lehet a 6. rész. Gyakorlatilag az 5. részt nem lehet folytatni. Illetve lehet, de értelmetlen. A világon csak zombik vannak, meg valami repülő izék. Ember meg annyi ami elfér a Fehér ház udvarában meg bent az épületben.
    Még meg is jegyzi a főgeci, hogy ennyi maradt az emberiségből. Tuti, hogy a 6. részben olyan rohadt sok ember lesz, hogy öröm nézni. De akkor is marhaság lesz a folytatás. Legyen egy millió túlélő (ami erősen soknak tűnik, tekintve az előző 5 rész apokaliptikus világát, ahol egy darab normális ember nem nagyon volt). Erre az egy milla emberre jut legalább 7000millió zombi. Esély? Nulla. És ezért marhaság folytatni.
    De hát kell az agyatlan hentelés. ;)
  • Zombee #2
    Ez az 5. rész vége? :O
    Max. fél óra után kinyomtam anno, annyira szar volt. :)
  • Macropus Rufus #1
    azért kíváncsi lennék, hogy egy világvége földön, hol és hogyan tankolnak a vasakba?
    Ez már a 3. résznél is foglakoztatott. :) mert skuló és benya mindig van.
    Ráadásul az 5. résznek úgy lett vége, hogy a főszemét megmutatja Elise-nek, hogy ennyi maradt a civilizációból, és az gyakorlatilag a Fehér ház és a kertje. Kb.
    Volt ott kb. 500-1000 harcos oszt jó napot. Minek ide már bosszút állni? Semmi értelme. A Földön az ember úgy is kihalt már. Több milliárd zombi van meg rohadt sok repülő izé. Itt már minden felesleges. Sztem