Szekeres Viktor

Szinkronos előzetest kapott Matt Damon szörnyfilmje

Láthatjuk, milyen lesz magyarul A Nagy Fal.

Magyar változatot kapott A Nagy Fal (The Great Wall) előzetese - nem most, hanem pár hete, s ezt lehet megnézni lejjebb azoknak, akik nem az eredeti hangokra kíváncsiak. Mint mindig, a korai előzetesek esetében, most is igaz, hogy sem hangszereposztás, sem a fordítás nem tekinthető feltétlenül véglegesnek, bár nyilván színészek terén arra fog törekedni a stúdió, hogy mindenki megkapja jól ismert hangját.


A Legendary Pictures és a Universal Pictures produkciója kínai lobogó alatt készült, a rendezője pedig nem más, mint az a Zhang Yimou, akinek ez lesz az első angol nyelvű munkája. A rendező korábban olyan filmekkel alapozta meg a hírnevét, mint A hős, A repülő tőrök klánja, A nő, a pisztoly és a fogadó, legutóbb pedig a Gui lait (Coming Home) láthattuk tőle.

Matt Damon mellett a további szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Jing Tian, Pedro Pascal, Willem Dafoe és Andy Lau. A 3D-s filmet Amerikában február 17-én mutatják be a mozik, de itthon már január ötödikétől megnézhetjük. A film egyébként egy elit csapatról szól, akik hősi módon állnak helyt a világ egyik legikonikusabb építményén az emberiség megmentése érdekében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)