Szekeres Viktor

Végre rebootot kaphat a Rambo

Hollywood úgy tűnik, hogy neki fut a Rambónak.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Nu Image/Millennium Films a Rambo rebotját tervezi, amit az izraeli Ariel Vroman fog rendezni, aki korábban olyan filmeket készített, mint a The Iceman és a Criminal. A forgatókönyvet Brooks McLaren írja, a sztori alapját pedig természetesen David Morrell 1972-es könyve, a First Blood jelentené. A főszereplő természetesen nem Sylvester Stallone lenne, hanem új arcot keresnének az esetleges új franchise-hoz. Azt egyelőre nem tudni, hogy visszanyúlnának-e Vietnamhoz, vagy modernizálnák a háborús konfliktust Afganisztánnal vagy Irakkal.

Mint arról mér korábban hírt adtunk, az elmúlt években több formában is szerették volna feltámasztani Rambo karakterét. Stallone inkább a Rambo-tévésorozatra koncentrált volna a filmek folytatása helyett a film helyett, ugyanis azt megelőzően olyan hírek kaptak szárnyra, hogy a színész a 2008-as John Rambo után egy utolsó epizóddal befejezné a sorozatot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #16
    Nem kellene.....
  • Macropus Rufus #15
    a Rambo 1 a vietnámi háború utózöngéjét dolgozza fel amivel a mai generáció nem tud azonosulni, tehát a potenciális célközönség. A Rambo 1 nem csak a hentelsről szólt. Ha most csinálnak egy ilyen filmet nem biztos, hogy átjön a nézőknek a dolog.
    Vannak színészek akiket a közönség azonosít a szereppel. Ha azt mondom Rambo neked is a Sly féle ugrik be. Ha azt mondom Conan a barbár akkor nem a nyálas Jason Momoa ugrik be hanem a Svarci féle. (megjegyzem az imdb szerint a Sravcis jobb mint az új... remake kell a népnek mi? :) )
    Túlképpen gazdaságilag érthető a dolog. Elég 10db filmet gyártani amit 10 évente reboot-olnak v. remake-elnek. Milyen qurva jó nem?

  • Bozso91 #14
    :D :D :D

    CoD-ban már melegít a szerepre!
  • SirBubu #13
    eza beszéd. boruljon akkorát, mint az ólajtó

    komolyan nem értem, hogy egyáltalán hogy jut ilyen az eszükbe
  • duke #12
    En mar ismerem a tortenetet: A noi foszereplo, a noket elnyomo fasiszta himsoviniszta ferfiak ellen fog harcolni.
    Valoszinuleg Ledi Gaga fogja jatszani a foszerepet. A producerek biztosra mennek es Ghostbuster noi valtozatanak rendezojet, forgatokonyv irojat kerik fel a feladatra, a siker boritekolhato.
  • Aldo Moro #11
    A túrót, jó kis zúzda volt az összes.
  • konyaf #10
    "Mi értelme lenne rebootolni egy rossz filmet?" Mondjuk azért, mert hiába sikerült rosszul a film maga, attól még az történet lehetett jó, a potenciál meg volt benne, csak valami félresikerült. És egy reboot/remake jó lehetőség lenne arra, hogy kijavítsák a hibákat és jó filmet rakjanak össze jó alapanyagból ;)
  • Ingy2 #9
    Remélem Lewis Hamilton lesz a főszereplő :D
  • zetortraktor #8
    "Amúgy látatlanba is borítékolható a bukás."

    Jé, Móricka. Ott mindenki hülye, de a tizenéves karcsiszemüveges kamasz jobban tudja a monitor előtt.

    " Valami nyálképű ficsúrra kiosztják a "menő" szerepet, oszt hígfos lesz az egész."

    Vagy valami kemény és közönségkedvenc színész kapja a szerepet és kurva jó lesz. Nem tudni, de elég szánalmas lehet az élete annak, aki olyasmi miatt dühöng, amit már előre eldönt magában.
  • zetortraktor #7
    "Nem értem, minek rebootolni egy jó filmet?"

    Filmet nem szoktak rebootolni, csak sorozatot. És azért, mert jó. Mi értelme lenne rebootolni egy rossz filmet?