Szekeres Viktor

Kőkemény lett az új Jumanji első hivatalos fotója

Megérkezett az első csapatkép az új Jumanjiból.

Az új Jumanji, mely valójában folytatás lesz 2017. július 28-án kerül bemutatásra Amerikában (a hazai premier időpontjáról természetesen még nem lehet tudni), a filmet Jake Kasdan rendezi, a forgatókönyvet pedig Scott Rosenberg írta, s minket még az érdekelhet, hogy az operatőr Pados Gyula lesz. Az első hivatalos fotó a főszereplőket ábrázolja, Dwayne Johnsont, Kevin Hartot, Jack Blacket és Karen Gillant.


Az eredeti Jumanjit húsz éve, 1995-ben mutatták be Robin Williams, Bonnie Hunt, Kirsten Dunst és Bradley Pierce főszereplésével, a rendező pedig az a Joe Johnston, aki nemrég elindíthatta az Amerika kapitány-sorozatot. Az első hírek megjelenése idején a Sony egyik vezetője elmondta, hogy megpróbálják újragondolni a Jumanji koncepcióját, és olyan formában modernizálni a filmet, hogy az mai szemmel is elfogadható legyen. A sikerre pedig nyilván van esély, hiszen az eredeti film Amerikában 100, a világ többi részén pedig 162 millió dollár bevételt termelt, ami mai mértékkel nagyjából az akkori összeg duplájának számít.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #12
    Miniszoknya a dzsungelbe?
  • Paddy #10
    Ki számít normálisnak? Az aki a te ízléseddel ért egyet? Na de miért pont a te ízlésed legyen az irányadó? Ki vagy te? Senki. Azért, mert valaki a megjelenése előtt lehúz egy filmet még nem jelenti azt, hogy nem normális (lásd Szellemirtók, Hitman vagy TMNT). Ha kifizeted erre az újragondolt szarra nekem a jegyet, akkor én leszek az első, aki beül.:)
  • Ender Wiggin #8
    A csaj a dzsungelhez van öltözve... Dzsungeles pornóhoz.

    "megpróbálják újragondolni a Jumanji koncepcióját, és olyan formában modernizálni a filmet, hogy az mai szemmel is elfogadható legyen"

    Mi a jóbüdös... az, ami "mai szemmel" nem elfogadható az első filmen??? Hogy nem a Rock a főszereplő?
  • Paddy #7
    Például az új Szellemirtókat még be sem mutatták de már borítékolható volt a bukta, a Hitman mozival ugyan ez volt a helyzet. Kölyök korom óta moziba járó vagyok és elég jók a tippjeim a buktákkal kapcsolatban (nem állítom, hogy az összes bejön). A filmel kapcsolatos vélemény pedig saját vélemény, ha ennyire fáj az arcodnak, akkor ugord át a hozzászólásomat. Egyébként nem tudom mi a szarért kellett törölni az előző hozzászólásomat.
  • oritomi #6
    ráadásúl évente ha 1x elmegy moziba,a dvd-t meg a tescóban veszi ha lemegy a film ára 300ft-ra
  • Jawarider #5
    Ezt nem fogom megnézni....
  • xido #4
    ismerős hangulat? :)

  • Voltan #2
    :D:D
    És valszeg igazad van :)
  • Relixo #1
    Nézzük mit látunk... a kép két szélén mint a nyomi down-kóros ovisok, a csaj készen áll a comedy szuperhősös pornóforgatásra, The Rock a szokásos szemöldök felhúzós én vagyok a fasza gyerek tekintettel nyugtázza,hogy a csaj később majd lerendezi őt is.
    Valóban kőkemény a plakát.... micsoda egy gáz film lesz ez is... aki moziba nézi meg is érdemli! :D