Szekeres Viktor

Megérkezett a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet utolsó előzetese

A Star Wars-rajongók most az utolsó spoilereket is lelőhetik maguknak.

A Disney bemutatta a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet (Rogue One: A Star Wars Story) utolsó nagy, mozis előzetesét, a tervek szerint most már csak kisebb tévés promók fogják követni, bár lehet, hogy nemzetközi trailerek még készültek. Ezt a filmet még decemberben, tehát a jövőre érkező 8. epizód előtt láthatjuk, és az önálló történetekből álló Star Wars-antológia első kötete lesz. A második antológia-epizód, a Han Solóról szóló a tervek szerint 2018-ban kerül majd bemutatásra.


A Zsivány Egyes egyébként a legelső, eredeti filmből lehet ismerős, a legfanatikusabbak talán még emlékeznek rá. A film története a legelső, a klasszikus Csillagok háborúja eseményei előtt játszódik, egy Halálcsillaggal kapcsolatos szabotázsakcióval foglalkozik, s az ígéretek szerint új területeket fog feltérképezni, valamint a galaktikus egymásnak feszülést a bolygófelszíni harcok szemszögéből fogják bemutatni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #6
    sajna messze nem sw...nem erzem....
  • MZperX75 #5

    Jó jó ,de a Jedik hol vannak?
  • Cefet #4
    Ez jó lesz...
  • kalapos01 #3
    Úgy nem csoda, ha nem túl érdekes egy film, ha az ember megnézi, hogy miről fog szólni, és utána fél óráig várja, hogy olyasmi is történjen, amiről nem tud. Minek előzetest nézni?
  • NEXUS6 #2
    A zene ugyan nem túl SW, de a tréler ígéretesnek tűnik.
    Persze a Prometheusé, meg a legutóbbi SW filmé is az volt. XD
  • BaliBoy #1
    Azt lehet már tudni, hogy mikor kezdik el értékesíteni a jegyeket rá?