Szekeres Viktor

4 hónap alatt már a 9. új csatornáját indítja el a TV2

Ismét indít egy csatornát a TV2.

Október 30-án bemutatkozik a Humor+, a TV2 új humorcsatornája. Az indulás estéjén egyrészt átverésekkel érkezik a csatorna új, saját gyártású tartalmaként a Kapsz egy fülest, ezt pedig A Simpson család-ismétlések fogják követni. De persze a sorozatrajongók bőven találnak majd néznivalót az új adón, hiszen a Comedy Central mintájára tele lesz komédiákkal.


Röviddel az amerikai premiert követően startol hazánkban az Atyám, Zorn! (Son of Zorn), valamint szintén először érkezik a hazai képernyőre a Tesóm nyakán (What I like about you) című sitcom. Az Amerikai fater is tartogat majd új részeket rajongóinak, emellett a Bluth család látszatluxusába csöppenhetnek a nézők, Az ítélet: család (Arrested development) epizódjaiban. A műsorkínálat része lesz még ott lesz az Egy rém rendes család, a Férjek gyöngye, a Joey, vagy A nevem Earl.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #4
    +1
  • ostoros #3
    Megszólaltál fikagép?
  • zetortraktor #2
    Értem én, hogy divat a fikázás, és van is olyan, amit érdemes, de mi abban a szenny, ha egy csatorna vicces sorozatokat ad egész nap?

    "10 éve nem néztem sem ezt sem az RTL Klubot. Egy kaptafa mindkettő! Értelmes műsor egyiken sincs, és talán sosem lesz!"

    MUHAHAHAHA:))) az iqhuszár divatmajmok legjobb dumája. nem nézi, de tudja, mi megy rajta, hogy egykaptafa. (a poén az egészben, hogy ahogy nézem, te más szennyeket nézel. melyik a jobb?)
  • Szegabi #1
    Hihetetlen, hogy ennyi szenny csatornát kell indítani! Kétlem, hogy mindezekre van kereslet és van ezeknek normális nézettsége!
    Normális műsorokat kellene adni, nem csak a sorozatokat és idétlenebbnél idétlenebb vetélkedőket.
    Még szerencse, hogy legalább 10 éve nem néztem sem ezt sem az RTL Klubot. Egy kaptafa mindkettő!
    Értelmes műsor egyiken sincs, és talán sosem lesz!