Szekeres Viktor

A TV2 is szultános sorozattal akar hódítani

A TV2 megirigyelte az RTL sikereit a Szulejmánnal.

A szultána címmel új történelmi sorozatot vásárolt a TV2. A Szulejmán alkotóinak szériája a török történelem egyik legnagyobb női vezetőjéről szól: Kösem szultána a csatorna által izgalmasnak titulált életének történetét szeptember 13-tól keddenként kezdik el sugározni. A szultána az I. Szulejmán szultán utáni időkbe viszi el a nézőt, bemutatva a főhős életét, aki Hürrem szultána mellett az egyik legkiemelkedőbb női alak volt az Oszmán Birodalom történetében.

A főszerepben Beren Saat látható, akit a hazai közönség már ismerhet a Tiltott szerelem című sorozatból, míg Kösem gyermekkori énjét Anastasia Tsilimpiou alakítja. A magyar szinkronban Kovács Nóra, Vágó Bernadett, Szatory Dávid és Nagy Ervin kölcsönzi a hangját a török szereplőknek.

A sorozat szinopszisa a következő: "A történet főszereplője Nasia egy 13 éves görög lány, aki idilli életet él Tinosz szigetén. Egy őt ábrázoló festmény a Topkadi Palotába kerül, és a frissen trónra lépett szultán, Ahmed elsőre beleszeret a képen látható lányba. Később Safiye szultána a palotába hozatja a lányt, akit Ahmed szultán trónlépési ajándékának szánt. Nasia a szultán kedvence lesz, ám hamarosan megtapasztalja, milyen intrikák és harcok folynak a palotán belül a hatalom megszerzéséért. Bátor fellépésével kivívja az elismerést, és később Kösem szultána néven az oszmán történelem egyik leghatalmasabb asszonya lesz."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!