Szekeres Viktor

Újabb remek sorozatok kapnak gyors magyar premiert

Az Ítélet és az Éber szemek is nem sokkal az amerikai premier után látható lesz itthon.

A FOX-on az őszi sorozatdömping a The Strain – A kór harmadik évadával indul, az új szezont október 12-től szerdánként 21:55-kor vetíti a FOX. Ezt nem sokkal a The Walking Dead legújabb részei fogják követni október 24-től hétfőnként 22 órakor, természetesen magyar szinkronnal. A két visszatérő szériát két újonc, az Ítélet és az Éber szemek követi majd.

Hazánkban október 28-án 21 órakor debütál az Éber szemek (Private Eyes) című, melynek főhőse az egykori hoki játékos Matt Shade (Jason Priestley), akinek teljes fordulatot vesz az élete, mikor csatlakozik a fáradhatatlan magánnyomozóhoz, Angie Everetthez (Cindy Sampson). A páros komoly bűntényeket derít fel, miközben olykor egymással is megküzdenek.

A Carter ügynök sorozatból ismert Hayley Atwell novemberben új szerepben tér vissza. Az Ítéletben (Cinviction) egy fiatal ügyvédnő, civilben a korábbi elnök lánya korábban elítélt bűnözők ügyeit vizsgálja felül csapatával. Az Ítélet november 7-től hétfőnként 21 órakor, közvetlenül a The Walking Dead epizódjai előtt lesz látható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!